Martin Albrechtsen, Randers FC

Randers FC donerer prispenge til Danmarks Indsamling 2023

Kristian Fredslund — 29.01.2023 20:30

De 20.000 kroner, der fulgte med kåringen som ’Årets Sportsnavn 2021’ i Randers Kommune giver Randers FC nu videre til Danmarks Indsamling 2023, der bliver afholdt i Randers.

For knap et år siden blev Randers FC hyldet til den årlige sportsfejring for de flotte præstationer i 2021, hvor man i den grad satte Randers på fodboldlandkortet med en pokaltitel og en placering i toppen af dansk fodbold.

Med prisen som ’Årets Sportsnavn 2021’ fulgte 20.000 kroner, som Randers FC allerede dengang fortalte, at man ville finde et godt formål at give til. Det har man nu gjort, da pengene er doneret til Danmarks Indsamling 2023, der den 4. februar bliver afholdt på Værket i Randers og sendt ud i mange danske tv-stuer. Pengene går til at hjælpe verdens sårbare børn.

- Vi forsøger at gøre en forskel i vores lokalsamfund, hvor vi blandt andet via Randers FC Fonden hjælper unge mennesker med adgang til at kunne spille fodbold og på den måde være en del af et fællesskab, som vi mener er vigtigt for børns sundhed, trivsel og udvikling. For mange børn i verden er der dog langt større udfordringer end adgang til fritidsinteresser. Her er der langt mere eksistentielle udfordringer, og med Randers som værtsby for Danmarks Indsamling 2023 giver det god mening for os at bidrage til de store udfordringer, som der er. Også selvom det er langt fra Randers og vores lokalsamfund, siger administrerende direktør Henrik Jørgensen.

Udover pengedonationen har Randers FC også doneret en VIP-oplevelse i privat skybox til hjemmekampen søndag den 26. februar kl. 14.00 mod Lyngby – ligesom du på aftenen ved at donere kan deltage i en Randers-præmie, der blandt andet indeholder 4 VIP-billetter til en Randers FC-kamp i forårssæsonen.

Om Danmarks Indsamling:
En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at opnå FN’s Verdensmål.

I 2023 er Randers Kommune vært for Danmarks Indsamling. Showet sendes live på DR1 lørdag den 4. februar kl. 19.00 – 24.00.

Læs mere om Danmarks Indsamling her:
https://danmarksindsamling.dk