René Schütze, Getty Images

Nicolai Brock-Madsen skifter til FC Fredericia

Kristian Fredslund — 31.01.2023 16:59

Randers-drengen Nicolai Brock-Madsen skifter til FC Fredericia på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Det er blot blevet til 145 3F Superliga-minutter for Nicolai Brock-Madsen i Randers FC-trøjen i denne sæson. Randers-drengen, der vendte tilbage til Randers i 2021 efter seks år fravær, skifter derfor videre til FC Fredericia i den næstbedste række på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen.

- Nicolai søger spilletid, og det ligger ikke først for i Randers FC. Derfor har vi fundet en løsning, så han kan komme ud og få noget spilletid på en mere kontinuerlig basis. Vi vil komme til at savne ham, for han betyder meget i omklædningsrummet og håber, at han får masser af minutter og scorer mål i Fredericia, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Nicolai Brock-Madsen har det godt i Randers FC, men den manglende spilletid har haft afgørende betydning for hans valg.

- Det er fantastisk at være en del af omklædningsrummet i Randers FC, hvor jeg føler, at jeg bidraget meget og bruger min erfaring til at give videre til de unge spillere. Det er dog på banen, det gælder, og der har det knebet lidt med at få nok minutter i efteråret. Jeg vil spille, og det får jeg bedre muligheder for i Fredericia, og jeg glæder mig til at komme i gang dernede. Jeg kommer til at savne gutterne og alle de andre i Randers FC, og jeg ønsker dem alt det bedste for resten af sæsonen, siger Nicolai Brock-Madsen, hvis kontrakt med Randers FC udløber efter sæsonen.

Nicolai Brock-Madsen er noteret for 140 kampe i Randers FC-trøjen og 20 mål. Det seneste faldt i maj 2022, hvor han blev matchvinder i hjemmekampen mod Brøndby.