Lars Rønbøg, Getty Images

Aleksandar Stankovic fortsætter i Randers FC

Kristian Fredslund — 26.01.2023 08:14

Den 27-årige målmand Aleksandar Stankovic vender tilbage til Randers FC på en kontrakt frem til sommeren 2023.

Alexandar Stankovic har i efterårssæsonen været en del af Randers FC’s målmandstrio og fik også sin debut, da han afløste en skadet Patrik Carlgren i november måneds nederlag i Horsens. Hans kontrakt udløb ved årsskiftet, og han afsøgte sine muligheder andetsteds.
Nu er han dog vendt tilbage til Randers, hvor han har underskrevet en kontrakt for resten af sæsonen.

- Vi hentede i sin tid Aleksandar ind for, at han skulle skærpe konkurrencen på målmandsposten og gøre niveauet til træningerne endnu højere. Han har gjort en god figur til træning og i de kampe, han har spillet og er desuden utroligt vellidt i klubben. Vi har ligesom Aleksandar kigget på andre muligheder, men har så efterfølgende fundet ud af, at det giver rigtig god mening for at genoptage samarbejdet, og det har vi altså gjort indtil videre med en aftale for resten af sæsonen, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

I efteråret stod Aleksandar Stankovic bagerst i målmandskøen, og han er da også tydeligt bevidst om sin rolle. Lige nu glæder han sig dog bare til at genoptage træningen på banerne ved Cepheus Park Randers og blive en del af holdet igen.

- Efter mit kontraktudløb var jeg ude for at kigge på mulighederne, men jeg har hele tiden holdt kontakten til Randers FC, hvor jeg har følt mig virkelig godt tilpas i det sidste halve år såvel på som uden for banen. Det er da også derfor, at jeg gerne vil fortsætte i klubben, for der er et helt unikt sammenhold, som har været fedt at være en del af. Jeg kender godt min plads i truppen og i rangordenen, men der kan ske meget i fodbold, og jeg vil helt sikkert gøre mit bedste for at vise mig frem til træning og i de kampe, jeg kommer til at spille, siger Aleksandar Stankovic.

Aleksandar Stankovic træner sammen med resten af holdet torsdag formiddag.

Fakta:
Aleksandar Stankovic
Født: 25. maj 1995 (27 år)
Position: Målmand
Trøjenummer: 25
Tidligere klubber: AC Horsens, Jammerbugt FC, FC Fredericia, Odder, Skive IK, Aarhus Fremad, Brattvag, Middelfart
Personlig sponsor: Scanditek