2-0 nederlag til Malmø FF i årets første test

Martin Albrechtsen — 20.01.2023 18:51

Hele tyve Randers FC-spillere fik værdifulde kampminutter i benene, da Randers FC gæstede det svenske storhold i årets første test

Fredag eftermiddag var Randers FC rejst til Sverige for at teste formen af mod det svenske storhold Malmø FF. Hjemmeholdet vandt træningskampen med 2-0 foran 3.852 tilskuere på Malmö Idrottsplats.

Randers FC var bedst i 1. halvleg, hvor en stærk organisation holdte Malmø FF væk fra de store chancer. Thomas Thomasbergs tropper skabte også flere gode chancer blandt andet i form af vores nye norske kantspiller, Simen Bolkan Nordli, der var tæt på at bringe kronjyderne foran med et nærgående forsøg. Kort før pause var Mustapha Ubandoma centimeter fra at score, da han hamrede bolden på overliggeren efter en god omstilling, hvor den unge nigerianer viste enorm hurtighed. I stedet fik hjemmeholdet scoret kort før pausefløjtet, da Mads Enggård fik afrettet Malmø FF's Taha Ali's forsøg i eget net.

Begge mandskaber udskiftede nærmest samtlige 11 spillere i pausen, for at så mange spillere som muligt kunne få nogle kampminutter i benene. Randers FC skiftede ni spillere. Kun Alexander Nybo og Adam Andersson startede også i 2. halvleg.

I 2. halvleg kom hjemmeholdet bedre med og fik skabt en række chancer. Alexander Nybo tog godt fra i Randers FC-buret. Tosin Kehinde var tæt på at bringe balance i regnskabet, da han efter en god dribbletur fik bragt sig selv i feltet og fik afsluttet. Det blev desværre ikke til nogen kronjyske scoringer i årets første test. I stedet fik Malmø FF scoret mod kampens afslutning til slutresultatet 2-0, da Patriot Sejdiu flot fik krøllet bolden i mål.

Dermed sluttede Randers FC's første testkamp med et 2-0 nederlag til det svenske storhold. Næste træningskamp er på tirsdag kl. 13.00 hjemme mod FC Fredericia, hvor der er fri adgang.