Foto: Jakob Lerche Fotografi - www.jakoblerche.dk

Randers FC og PUMA forlænger samarbejdet

11.11.2022 11:04

Siden sommeren 2015 har PUMA været tøjsponsor i Randers FC, og det samarbejde fortsætter, da parterne har sat underskrifter på en ny flerårig aftale.

PUMA er allerede den trøjesponsor, som Randers FC har haft det længste samarbejde med, og det gode partnerskab fortsætter endnu længere, da parterne er blevet enige om en ny flerårig aftale.

- Vi er utroligt glade for samarbejdet med PUMA, der er et af de største sportsbrands i verden, men samtidig ganske nære og imødekommende partnere med et lokalt setup. Det er et samarbejde, der kun er blevet bedre og stærkere med årene. Udover det flotte kamptøj til 3F Superliga-holdet, så har vi også et fortrinligt samarbejde i forhold til blandt andet førsteholdets træningstøj og tøj til ungdomsholdene. Og denne aftale er den største af sin art i Randers FC’s historie, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

- Der er en god grund til, at vi har været i Randers FC i så mange år, og det er fordi, at Randers FC er en klub, der er drevet på mange af de samme værdier som os. Vi er samtidig stolte over at være en del af et hold, der præsterer flot i 3F Superligaen, og derfor var det naturligt for os at fortsætte samarbejdet. Derudover er vi også glade for at kunne bidrage til ungdoms- og græsrodsarbejdet i Randers igennem ungdomsholdene og de events, som klubben afholder, siger Sten Larsen fra PUMA Denmark.

PUMA er stiftet i Tyskland i 1948, og selskabets danske hovedkvarter ligger i Aarhus. Firmaet er også trøjesponsor for en lang række andre fodboldklubber rundt om i verden - blandt andet for Manchester City, AC Milan og Borussia Dortmund.

På søndag den 13. november får den helt nye Randers FC-spillertrøje fra PUMA debut, når FC Midtjylland gæster Cepheus Park Randers i efterårets sidste kamp.

Foto: Jakob Lerche Fotografi - www.jakoblerche.dk