Nybo efter 0-0 mod FCM: Et signal om at vi er med

14.11.2022 13:36

Alexander Nybo var med sit clean sheet med til at sætte en prop i, da det søndag aften lykkedes at holde nullet mod FC Midtjylland, og dermed sætte et vigtigt point ind på 3F Superliga-kontoen

- Jeg synes, det var mega fedt at se, at folk turde i dag og ikke var hæmmet af, at det er gået dårligt. Presse og tilskuere, der buher af os osv. Jeg håber, det var et signal om, at vi er der, vi er med, og vi vil det her.

Alexander Nybo var med sit clean sheet med til at sætte en prop i, da det søndag aften lykkedes at holde nullet mod FC Midtjylland, og dermed sætte et vigtigt point ind på 3F Superliga-kontoen. Sidst Randers FC holdte nullet i 3F Superligaen, var den 4. september ude mod Lyngby Boldklub.

Nybo ærgrer sig dog over, at det ikke blev til alle tre point hjemme mod FCM, da han synes, at Randers FC var det bedre hold i søndagens kamp.

Alexander Nybo har nu spillet tre Superligakampe i karrieren, hvoraf han har haft to clean sheets. Henholdsvis ét for Hobro IK (ude mod OB), og ét for Randers FC (hjemme mod FCM). 

Alexander Nybo er sponsoreret af Scanditek it solutions