Entréindtægten går til Randers FC Fonden – Fodbold For Alle

09.11.2022 08:01

Entréindtægten fra pokalkampen mod Silkeborg IF går ubeskåret til Randers FC Fonden. Eller rettere ’Randers FC Fonden – Fodbold For Alle’, der er den almennyttige og velgørende fonds officielle navn.

Siden Randers FC Fondens stiftelse i oktober 2017 har fonden udloddet midler til støtte for familier i Randers og opland. Støtten har primært været i form af kontingentbetaling til Randers FC’s moder- og samarbejdsklubber, så et presset husholdningsbudget ikke kommer til at gå ud over børnenes muligheder for at spille fodbold. Udover kontingent kan familier også søge om støtte til køb af diverse former for fodboldudstyr.

Randers FC Fondens disponible kapital til udlodninger til trængende familier består af en startkapital og løbende private donationer. Efter en corona-periode, hvor behovet for støtte havde et naturligt fald, er efterspørgslen i den grad kommet retur og er tæt på at slå bunden ud af fondens disponible kapital. I 2022 har fonden kunnet registrere et støt stigende behov for en økonomisk håndsrækning, der nu ikke længere er begrundet i socialøkonomiske udfordringer i mange familier, men nu også med afsæt i den spændte verdenssituation med dens følger af inflation, rekordhøje energipriser m.m.

Vi håber derfor på mange tilskuere til aftenens kamp mod Silkeborg IF, så fonden igen kan udlodde støtte til værdigt trængende familier. Og har du lyst til at støtte Randers FC Fondens sociale arbejde yderligere, er du velkommen til at sende en donation via mobilepay til 10380.

I forbindelse med onsdagens pokalkamp mod Silkeborg vil alle dem, der donerer minimum 50 kroner deltage i lodtrækningen om tre helt nye Randers FC-hjemmebanetrøjer. Den nye hjemmebanetrøje bliver præsenteret til søndagens hjemmekamp mod FC Midtjylland.

Derudover vil alle spillernes trøjer fra pokalkampen komme på auktion på https://www.matchwornshirt.com. Pengene herfra vil også gå til Randers FC Fonden.

Enhver donation, stort som lille, vil blive taget imod med kyshånd. Behovet for økonomisk støtte, så mange børn fortsat kan spille fodbold i græsrodsklubberne, er stort. Meget stort, endda.

På forhånd tak for støtten til Randers FC Fonden.