Weekenden bød udelukkende på opgør mod FC Nordsjælland

Mikkel Ringgaard Jensen — 26.10.2022 17:19

Det blev en blandet weekend for de to Randers Freja FC-hold, som var i aktion lørdag i uge 42.

Fodbolden ved anlægget på Viborgvej har i denne weekend været fyldt med kampe mod FC Nordsjælland/Farum Boldklub. Ikke nok med at 3F Superligaholdet mødte FCN's ditto, så spillede både Randers Freja FC´s U15- og U17-hold mod holdet fra Farum. 

Flot sejr til U15-drengene 

I lørdags tog Randers Freja FC's U15 drenge hjemme imod Farum Boldklub, hvor det blev til en flot hjemmesejr på 3-0. Træner Søren Emil Overgaard sagde følgende efter kampen: 

- Efter to nederlag i træk, var det rigtig skønt at få en sejr igen. Både det at vi laver tre mål naturligvis, men at vi også holder nullet gør, at det blev en flot sejr. Vi vidste nok godt på forhånd, at vi ikke ville have bolden lige så meget som vores modstander, men at vi skulle være effektive med bolden og foran målet. Vi kan selvfølgelig ikke holde dem fra chancer en hel kamp, og de også er tæt på to gange inden vi får sat føringsmålet ind.  

Selvom drengene gik til pause med en føring var der stadig elementer, som skulle forbedres i anden halvleg. Cheftræneren nævner et par af de punkter der skulle forbedres: 

- Vi skulle være lidt hårdere i duelspillet og mere konsekvente på de løse bolde, hvor vi ikke gjorde det godt nok. Samtidig skulle vi være endnu bedre til at skubbe op og lukke deres mellemrumsspil ned. Vi scorer på et frispark kort tid inde i anden halvleg, hvor vi begynder at føle os mere komfortable, men som også giver noget selvtillid til hele holdet til at turde at spille mere. Vi er gode i duellerne, og får taget godt fra defensivt, hvor Oliver Henriksen i målet også har gode indgreb og en vanvittig redning tæt under mål. 

Holdet ender altså med at tage de tre point, og går dermed forbi weekendens modstander på sjette pladsen. På torsdag taget holdet fat på pokalturneringen, når der spilles lokalopgør mod Hornbæk SF. 

Kampfakta:

1-0 v. 29. minut: Alfred Stark Nygaard 
2-0 v. 44. minut: Christian Brund 
3-0 v. 53. minut: Gustav Dahlerup 

Ærgerligt nederlag til U17 

Desværre havde U17 holdet ikke den samme succes som deres yngre klubkammerater. I lørdagens opgør mod rækkens nummer tre fra FC Nordsjælland, måtte holdet tage fra kampen uden point. Efter 14 minutter kom gæsterne i front på et mål af Villum Dalsgaard, mens udeholdets føring blev udbygget til efter 38 minutter. Anfører Laurits Raun Pedersen udlignede inden pausen, men flere Randers mål kom der ikke. Inden kampen sluttede blev gæsternes føring udbygget til 1-3, som også blev kampens slutresultat.  

Holdet er nu placeret på niende pladsen i ligaen efter otte runder. Næste udfordring for holdet er en hjemmekamp mod AGF den 5. november. 

Kampfakta:

0-1 v. 14. minut: Villum Dalsgaard 
0-2 v. 38. minut: Juho Väinö Valtteri Lähteenmäki 
1-2 v. 40. minut: Laurits Raun Pedersen 
1-3 v. 49. minut: Akwasi Dwomfour Owusu 

Resten af ungdomsholdene var ikke i aktion. Du kan få det fulde overblik over weekenden herunder.