Tusind tak for støtten: Sæsonkortholder nummer 1.900 er fundet

11.10.2022 11:02

Over 7.000 fans var mødt op på Cepheus Park søndag aften, og 1.900 af jer er nu sæsonkortholdere. Nu sigter vi efter 2.000, og sætter derfor en vild præmie på højkant.

Støtten til vores Randers FC-mandskab har været fantastisk i denne sæson, og til kampen mod Brøndby kunne vi fejre endnu en milepæl i klubbens historie. Per Hvam Jensen blev vores sæsonkortholder nummer 1.900, og vi overraskede Per ved hans nye plads på Sparekassen Kronjylland tribunen: 

- Jeg synes det er dejligt. Vi havde snakket om at det kunne blive os, for vi har lige hentet vores sæsonkort nede i billetboden, sagde Per da vi fangede ham i pausen. 

Vi har i Randers FC aldrig haft så mange sæsonkortholdere, og vi er meget taknemmelige for hver og en. Vi håber at kunne nå 2.000 i denne sæson, og derfor har vi sat en flot præmie på højkant. Når vi at få de sidste 100 sæsonkortholdere i denne efterårssæson, så trækker vi lod om 60 måneders GRATIS sæsonkort blandt ALLE sæsonkortholdere. Det kræver at flere opretter sig, så prik din kollega, nabo, mor, far eller kammerat på skulderen, hvis vi senest til den sidste hjemmekamp mod FC Midtjylland skal fejre 2.000 sæsonkortholdere. Gå ind og køb dit helt eget sæsonkort her: Køb sæsonkort

Tusind tak for støtten til Per og alle jer mere end 1.900 andre, som støtter de lyseblå Randers FC-spillere. Vi glæder os allerede til næste hjemmekamp på Cepheus Park, når FC Nordsjælland kommer på besøg. Kampen spilles søndag den 23. oktober kl. 14:00 og billetter til kampen kan købes her: https://billet.randersfc.dk