Tosin inden Silkeborg: Det er de små ting der gør forskellen

Mikkel Ringgaard Jensen — 16.10.2022 15:26

Tosin Kehinde ser gode muligheder for en Randers FC-sejr, når han sammen med resten af holdet drager mod Søhøjlandet mandag aften.

Tosin Kehinde glæder sig til at komme tilbage i kamp. Den hurtige nigerianer fortæller i interviewet herunder om et par af de vigtigste punkter frem mod kampen i Silkeborg:

- Det er en mulighed for at få den sidste kamp ud af systemet. Vi kan fokusere på at komme tilbage på sporet, og tilbage på vindersporet. Det bliver helt sikkert en svær kamp, men jeg synes at der var mange positive ting at tage med fra den sidste kamp. Det handler om at komme ind til opgøret med det samme mindset og præstere endnu bedre.

- Silkeborg er gode med bolden, men som alle andre hold har de deres svagheder. Jeg mener at vi har et hold, som er i stand til at fremstille modstanderens svagheder - vi har en god chance i kampen.

- Vi har en meget travl uge, men det er sådan nogen tidspunkter man elsker som fodboldspiller. Man vil bare gerne spilles så ofte som muligt. Forhåbentlig kommer man igennem alle kampene uden skader, og så kan man spille igen kampen efter.

- Hver kamp er en mulighed for at forbedre sig og gøre det endnu bedre end sidste gang.