Thomasberg efter FCN: Vi har seks kampe igen, vi skal gerne have point og det skal gerne starte på søndag

03.10.2022 23:56

Thomas Thomasberg var naturligvis skuffet efter nederlaget mandag aften, men understreger at anden pladsen efter elleve spillerunder er flot: - Set over alle elleve kampe så må vi sige at det er superflot. Vi ligger nummer to og er fortjent i toppen af rækken fordi vi har gjort det fantastisk. - Det er jo ikke nogen selvfølge at man bare skal komme tilbage i kampen. Det prøver vi da også på i dag, men det er ikke sådan at jeg står og tænker at vi har brændt den ene store chance efter den anden. - Vi har seks kampe igen, vi skal gerne have point og det skal gerne starte på søndag. Husk at Thomas Thomasberg og hans tropper spiller igen allerede søndag. Brøndby kommer på besøg på Cepheus Park og der er kampstart kl. 18:00. Billetter kan købes her: https://billet.randersfc.dk/

Thomas Thomasberg var naturligvis skuffet efter nederlaget mandag aften, men understreger at anden pladsen efter elleve spillerunder er flot:
- Set over alle elleve kampe så må vi sige at det er superflot. Vi ligger nummer to og er fortjent i toppen af rækken fordi vi har gjort det fantastisk.
- Det er jo ikke nogen selvfølge at man bare skal komme tilbage i kampen. Det prøver vi da også på i dag, men det er ikke sådan at jeg står og tænker at vi har brændt den ene store chance efter den anden.
- Vi har seks kampe igen, vi skal gerne have point og det skal gerne starte på søndag.
Husk at Thomas Thomasberg og hans tropper spiller igen allerede søndag. Brøndby kommer på besøg på Cepheus Park og der er kampstart kl. 18:00. Billetter kan købes her: https://billet.randersfc.dk/