Randers FC blev sænket af fem gyldne Brøndby-minutter

Mikkel Ringgaard Jensen — 09.10.2022 19:43

Det endte desværre uden point for de kronjyske spillere søndag aften. De lyseblå var ellers foran med 2-1, men endte med at gå fra opgøret med et nederlag.

Søndag aften havde Randers FC mulighed for igen at spille sig op til førstepladsen i 3F Superligaen, da Brøndby IF kom på besøg i Kronjylland. Thomas Thomasberg havde lavet en enkelt udskiftning i forhold til kampen i Farum, da Mikkel Kallesøe var tilbage for første gang siden 13. april.

Første mulighed i kampen var orkestreret af netop tilbagevendte Mikkel Kallesøe. Højre backen kom til et indlæg, som han spillede hårdt ind mellem både lyseblå og gule. Desværre fik Brøndby clearet til hjørnespark. Randers FC var generelt bedst i det første kvarter. Mere end 60 procents boldbesiddelse, mens holdet fuldstændig holdt de gule fra afslutninger. Samtidigt havde Randers FC et par forsøg fra distancen – dog uden at blive rigtigt farlige.

Mikkel Kallesøe spillede en rigtig god første halvleg, både offensivt og defensivt. Efter knap en halv time kom han igen afsted på kanten og fik smækket et fladt indlæg i feltet, men desværre igen blokeret. Brøndbys første afslutning kom fra unge Oscar Schwartau. Den afslutningen var ikke et problem for Patrik Carlgren.

Hæsblæsende afslutning på 1. halvleg

Man skal score i sine gode perioder, og det fik Randers FC desværre at mærke. Brøndby kom bedre med i kampen i de sidste femten minutter af første halvleg, og lige inden uret rundede 45 var den gal i Randers feltet. Brøndbys Anis Slimane afsluttede og bolden ramte desværre Hugo Anderssons venstre arm. Straffespark til Brøndby, som Andreas Maxsø sendte ind bag Patrik Carlgren.

Her løb de ordinære 45 minutter ud, men de lyseblå var ikke færdige med at spille. Efter et længere pres mod Brøndbymålet fik Simon Graves afsluttet mod kassen. Mads Hermansen kunne ikke holde bolden, og så kom Hugo Andersson ind og prikkede bolden i nettet. 1-1 og de to hold gik til pause.

Brøndby skiftede en enkelt mand i pausen, og de blå-gule kom ud til anden halvleg i højt tempo. Flere afslutninger blev rettet mod Patrik Carlgrens mål - syv i de første ti minutter - men heldigvis manglede den sidste kvalitet. Simon Hedlund havde efter en time en afslutning på overliggeren, mens Mikkel Kallesøe forsøgte sig mod det lange hjørne – dog uden held.

Supersubben Daniel Høegh

Daniel Høegh byttede efter 52 minutter med Simon Graves, og han skulle vise sig at være en værdifuld indskiftning. Efter 65 minutter bragte han Randers FC i front. Efter et hjørnespark stod stopperen det helt rigtige sted, og så kunne han bringe holdet foran 2-1.

Desværre varede glæden kort for de lyseblå. På fem minutter lavede Brøndby to mål. Først headede Simon Hedlunds bolden ind til 2-2, inden Björn Kopplin meget uheldigt fik sendt kuglen i eget mål. 2-3 var stillingen, og så skulle der jagtes. Holdet fik en hjælpende hånd fra Kevin Tshiembe, der efter 77 minutter nedlagde Filip Bundgaard og modtog sit andet gule kort.

Det gav Randers FC mulighed for at presse yderligere på for en udligning. Patrik Carlgren var flere gange med oppe i modsatte ende, men det blev ikke farligt. Filip Bundgaard havde et godt forsøg fra distancen, men desværre blev den reddet af Mads Hermansen i Brøndbymålet. Tættere på kom de lyseblå ikke, og dermed måtte holdet se sig slået for anden gang i træk.

Randers FC er fortsat placeret på anden pladsen med to point op til FC Nordsjælland. FC Nordsjælland er også næste hold til at kigge forbi Randers. Den kamp spilles 23. oktober kl. 14:00, og du kan allerede sikre dig billetter her: https://billet.randersfc.dk/