Lars Rønbøg, Getty Images

Optakt til kampen mod Brøndby: Randers FC er specielt farlige efter pausen

Mikkel Ringgaard Jensen — 07.10.2022 08:30

Randers FC har været skarpe i denne sæson, og holdet har samlet to point i snit efter de første 11 runder. Nu venter et Brøndbyhold, som følte sig snyd for alle tre point efter kampen i niende spillerunde.

Det er top mod bund når Brøndby IF gæster Randers FC på Cepheus Park på søndag. Hjemmeholdet er blot et enkelt point fra førstepladsen, mens de blå-gule befinder sig sølle to point fra nedrykningsstregen. Sæsonens første opgør endte 2-2 på Brøndby Stadion, i en kamp der nok primært vil huskes for Björn Kopplins dommedagshug i overtiden. 

Randers FC har i de seneste seks kampe mod Brøndby IF, kun tabt i et enkelt opgør, mens de seneste tre på Cepheus Park i Randers er endt med syv point til hestene. I denne sæson har Randers FC ydermere spillet 5 kampe på hjemmebane, med fire sejre og en enkelt uafgjort til følge, mens Brøndby blot har vundet en enkelt kamp på udebane. 

I denne sæson er Randers FC ubesejrede, hvis holdet scorer først i kampen. De lyseblå har scoret først i fem kampe, og de har fået fuld gevinst alle gange. En af de helt store årsager til holdets succes er norske Lasse Berg Johnsen. Midtbanespilleren er blandt 3F Superligaens bedste på sin position og i kategorien “afleveringer på modstanders banehalvdel” fører han med stor afstand ned til nummer to. Brøndby har i øvrigt tabt alle kampe hvor de indkasserer først, med undtagelse af en enkelt uafgjort i seneste runde mod Lyngby. 

Randers FC har primært fået modstanderens net til at blafre i anden halvleg. Holdet har lavet 13 af deres 17 mål efter pausen. En af de spillere der har bidraget flot til den statistik er Edgar Babayan. Kantspilleren har i denne sæson lavet to mål og en enkelt assist, hvilket gør ham til den 3F Superligaspiller med flest mål og assist, som endnu ikke har startet en kamp i sæsonen. Det fortæller noget om det stærke hold Thomas Thomasberg råder over. 

De lyseblå Randers FC-spillere har indtager banen på søndag kl. 18:00, og Fanzonen er åben allerede fra kl. 16:00. Vi håber at en masse glade fans vil kigge forbi, så vi sammen kan sende Brøndby retur til hovedstaden uden point på kontoen! 

Der er fortsat mulighed for at sikre sig et sæsonkort, hvilket i oktober giver dig adgang til hele tre kampe for blot 79,-. Ellers kan billetter kun til kampen mod Brøndby købes her: https://billet.randersfc.dk/