Kom i Fanzonen søndag!

Martin Albrechtsen — 08.10.2022 11:56

Varm op til søndagens hjemmekamp mod Brøndby med happy hour og god stemning i fanzonen!

Søndag aften kl. 18.00 kan Randers FC potentielt tilbageerobre førstepladsen i 3F Superligaen, når Brøndby IF gæster Cepheus Park Randers.

Husk, at du kan varme op til kampen i Fanzonen ved indgang B.

Fanzonen åbner som altid to timer før kampstart, og der vil være Happy Hour i baren fra kl. 16-17, hvor man kan få 2 øl eller vand for 1's pris !

Hyg dig med aktiviteter som panna-fodbold og stigegolf, mens du varmer op til kampen med god musik og happy hour. McAnders kigger også forbi til krammere og selfies! 🐴💙

Det er gratis at deltage i fanzonen. 

Vi ses i fanzonen! 

Program:
16:00-17:30 Fanzonen er åben
16:00-17:00 Happy Hour 
16:30-17:00 McAnders kigger forbi
17:00 Dørene til Cepheus Park åbnes
18:00 Kampstart: Randers FC vs. Brøndby IF

Ønsker du at købe billetter til søndagens kamp mod Brøndby?
Det er kun folk, der tidligere har købt billetter til hjemmeholdets sektioner på Cepheus Park Randers, som har mulighed for at købe billetter til søndagens kamp. Dette gør vi for at forsøge at imødekomme kravet om ikke at lukke Brøndby-fans ind på stadion. Har man ikke tidligere købt billetter denne vej igennem, kan vi desværre ikke muliggøre køb af billetter til kampen – igen for at sikre at vi kan leve op til Diciplinærinstansens afgørelse.  

Er du tidl. billetkøber til hjemmeholdets sektioner, kan du købe billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Sikkerhed til søndagens kamp
Randers FC har gjort en særlig indsats for at holde Brøndby-fans ude af stadion under søndagens hjemmekamp på Cepheus Park Randers, hvor der vil være godt med vagter tilstede og spottere fra Brøndby.

- Der vil være godt med vagter på, og så kommer der spottere fra Brøndby, som skal sikre, at der ikke er nogen af dem, der ikke er i kridthuset og har lavet en del ballade. Det er dem, vi har allerstørst fokus på, siger Kristian Fredslund Andersen, kommunikationschef i Randers FC.

Tidligere på ugen offentligjorde Foldboldens Disciplinærinstans, at Brøndby IF ikke må have fans med på stadion til udebanekampe i resten af 2022. Beslutningen blev truffet efter flere episoder med ballade fra Brøndby-tilhængerne.