Kamara efter vildt comeback mod Silkeborg: Virkelig vigtigt point

Martin Albrechtsen — 17.10.2022 19:24

Alhaji Kamara var meget tilfreds med aftenens comeback mod Silkeborg IF, hvor det lykkedes Randers FC at udligne til slutresultatet 3-3 på en scoring i overtiden af Kamara.

- Det handler om pointene. Det er godt for holdet og for vores selvtillid at komme tilbage på den her måde.

Alhaji Kamara var meget tilfreds med aftenens comeback mod formstærke Silkeborg IF, hvor det lykkedes Randers FC at udligne til slutresultatet 3-3 på en scoring i overtiden af Kamara.

- Det betyder så meget for holdet, fordi vi har tabt de seneste to kampe. Det er virkelig vigtigt, at vi kommer tilbage på den her måde. Vi er tilfredse med at tage point herfra mod en svær modstander, Silkeborg, som er i god form. De har scoret 10 mål i to kampe i Conference League, hvilket er helt vildt. De scorede også tre mål mod os i dag. Jeg er glad for, at vores hold har fighterviljen til at komme tilbage i kampen, udligne til 3-3 og tage et point med hjem, fortæller Kamara.

Resultater betyder, at Randers FC stadig indtager 2. pladsen i 3F Superligaen. Så kom på stadion på søndag kl. 14.00, når ligaens nummer 1 møder nummer 2, når FC Nordsjælland gæster Cepheus Park Randers.

Køb billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Alhaji Kamara er sponsoreret af Planner4You