Info om Klubfællesskabsdagen på søndag

Martin Albrechtsen — 20.10.2022 11:20

Er du fra U10-U12 og vil du repræsentere din klub på banen i pausen til søndagens kamp? Så læs med her!

Vi glæder os til at se vores 42 moder- og samarbejdsklubber til topbraget på søndag, hvor klubberne bl.a. vil blive hyldet ved at gå en runde omkring banen, mens publikum klapper.

Her er lidt praktisk info om Klubfællesskabsdagen.

Der vil søndag fra kl. 12:00 være hyggelige aktiviteter og underholdning i Fanzonen som optakt til topkampen. Den perfekte ramme for at mødes med dit hold, inden I forsætter ind på tribunen. I finder fanzonen ved indgang B. 

Mellem kl. 12:15-12:30 vil en eller flere Randers FC-spillere kigge forbi fanzonen og hilse på jer til billeder og autografskrivning.  Derudover vil der være fordelagtige priser på øl og vand fra kl. 12:00-13:00 i baren – helt specifikt vil der være 2 øl eller vand for 1's pris. 

Vigtigt:
Alle der ønsker at tage del i hyldesten omkring banen inden kampstart opfordres til at være tilgængelig på Mascot tribunen senest kl. 13:15, hvor Malene Tonnesen og Emil Madsen fra Randers FC vil stå for afhentning af alle deltagere til klargøring af hyldesten. 

Der er kampstart mod FC Nordsjælland kl. 14.00

Vælg en repræsentant for jeres klub og vind en stor præmie i pausen!

Er du mellem U10-U12?
Så kan du komme ind på banen i pausen og dyste! Tag fat i din kontaktperson i din klub.

Hver klub har nemlig mulighed for at udvælge en repræsentant, der skal dyste mod de andre klubber inde på banen på stadion i pausen. Repræsentanten udvælges suverænt af klubberne, og vedkommende skal dyste i løb mod repræsentanter fra Klubfællesskabets andre 42 klubber. 

Repræsentanten fra jeres klub skal være fra U10-U12.

Der dystes i 4 heat. Den hurtigste fra hver heat deltager i en finale inde på banen, hvor der vil være en stor præmie fra dagens kampsponsor Pedersen & Nielsen på højkant.   

10 min før pausen skal repræsentanten stå klar ved Dansk Revision tribunen (den på hjørnet mellem Mascot tribunen og Sparekassen Kronjylland tribunen). Gå helt ned til trappen ved det gule hegn og vent på at blive afhentet af Malene og Emil fra Randers FC.

Husk:
Når I har fundet jeres repræsentant, beder vi jer sende en mail med navnet og årgangen på denne repræsentant til [email protected] Men husk at det skal koordineres med jeres klubs kontaktperson.

Program:
12.00: Fanzonen åbner ved indgang B. Her kan klubberne med fordel samles inden kampen, hvor der vil være aktiviteter og hyggelig stemning.
12.00-13.00: Happy Hour i fanzonen: Køb 2 øl/vand for 1's pris.
12.15-12.30: Besøg fra én eller flere Randers FC-spillere i fanzonen til billeder og autografskrivning.
13.15: Alle der ønsker at tage del i hyldesten omkring banen, skal være tilgængelig på Mascot Tribunen senest kl. 13.15, hvor Malene og Emil fra Randers FC vil stå for afhentining af alle deltagere.
13.40: Alle klubberne går en runde omkring banen
14.00: Kampstart: Randers FC - FC Nordsjælland

Sådan foregår tilmeldingen til Klubfællesskabsdagen:
Du kan stadig nå at tilmelde dig til Klubfællesskabsdagen på søndag. Herunder kan du læse om, hvordan du tilmelder dig enten som medlem af en moder- eller samarbejdsklub. 

Moderklubber:
Moderklubmedlemmer skal selv hente billetterne via deres moderklub-billetmedlemskaber på https://billet.randersfc.dk

Hvis du er medlem af en moderklub og ikke har et moderklub-billetmedlemsskab, så kan du gratis oprette et. Læs mere her: https://randersfc.dk/moderklub

Samarbejdsklubberne:
Tag fat i jeres kontaktperson ude i klubberne. Kontaktpersonerne har nemlig modtaget en unik kode, som skal bruges, når I henter billetterne.

I kan faktisk selv hente billetterne. Det eneste det kræver er: - Koden fra jeres kontaktperson i klubben - Og at I har en billetprofil på https://billet.randersfc.dk

I kan oprette en gratis billetprofil, hvis I ikke har det, på https://billet.randersfc.dk/ 

Send billeder og videoer til os!
Send gerne billeder og/eller videoer af jeres hold/spillere fra fodboldskoler eller andre særlige øjeblikke, som vi kan vise på storskærmene til Klubfællesskabsdagen, og på den måde også hylde lige netop jeres klub. Send materialet til [email protected]

Gør klar til en fed dag! Vi glæder os meget til at se og hylde jer den 23. oktober.

Læs mere om klubberne, fordelene og tilbudene i Randers FC's Klubfællesskab her: https://randersfc.dk/klubfaellesskabet