Flot fodboldweekend for klubbens ungdomshold

Mikkel Ringgaard Jensen — 31.10.2022 14:13

Efter en flot weekend i ungdomsfodbolden er fokus nu rette mod den kommende uges kampe. Alle hold møder AGF i en reel "Derbyweekend".

3F Superliga holdet måtte igen i denne weekend se sig slået på Cepheus Park. Bedre gik det for de tre ungdomshold som var i aktion lørdag og søndag. Det blev til to flotte sejre og en enkel uafgjort

U19 sejrede på Hornevej

Lørdag drog vores U19-mandskab mod Nordjylland, hvor ligaens bundprop fra AaB ventede. Med to mål af Villads Westh og et enkelt af Gustav Holm, vandt holdet ude fortjent med 3-2. Cheftræner Hans Paarup kigger tilbage på en kamp, hvor de to halvlege var vidt forskellige. Om spillet inden pausen siger han:

- Vi var dominerende og truede AaB’s mål meget, mens vi holdte dem væk fra vores egen kasse. Meget af spillet foregik på deres halvdel, og vi erobrede mange bolde højt, spillede godt foran deres bagkæde og når vi kom til indlæg blev det også farligt. Eneste minus er måske at vi ikke slog nok indlæg og at vi ikke førte med mere end 2-0 ved pausen, fortæller Hans Paarup og fortsætter om spillet efter sideskiftet:

- I anden halvleg var AaB bedst, og vi leverede ikke godt nok. Der er kun få højdepunkter - blandt andet et flot mål til 3-0. Vi fastholder ikke bolden godt nok i denne halvleg, og lod AaB komme for nemt ned på vores halvdel. At det blev spændende til slut var lidt unødvendigt men vi glæder os over de 3 point. Alle sejre i U19 ligaen er svære at få, og nu har vi fået et par stykker som vi kan bygge videre på, slutter en tilfreds cheftræner.

Tredobbelt østjysk derby på lørdag

Næste kamp for U19-mandskabet er på hjemmebane mod AGF. Opgøret spilles på lørdag og har kampstart kl. 13:00. Samme modstander og tidspunkt gør sig gældende for vores U15-hold på lørdag. Også U17 møder holdet fra Fredensvang - Den kamp fløjtes i gang kl. 15:15. Alle tre kampe spilles i Randers.

Startopstilling med ændringer undervejs:

Jeppe Ørris - Frederik Warrer, Mikkel Brund, Jeppe Kudsk, Malik Larsen - Mustapha Isah (70. min, Sabil Osman Hansen), Villads Westh, Mads L Christiansen (60. min, Omer Kaqiu), Nikolaj Krogh - Gustav Holm (78. min, Frederik Mikkelsen), Dion Veliqi

3. min: 0-1 - Gustav Holm
13. min: 0-2 - Villads Westh
67. min: 0-3 - Gustav Holm
70. min: 1-3 - Oscar Meedom
85. min: 2-3 - Oscar Meedom

Villads Westh nettede to gange denne weekend i U19-ligaen

Villads Westh lynede to gange i U19-ligaen i denne weekend

U14 sikrede tre point i domkirkebyen

Vores stærke U14- hold sikrede sæsonens femte sejr, da de kunne tage hjem fra Viborg med et 2-4 resultat. Inden kampen var der lagt pres på drengene, da AaB på hjemmebane slog rækkens tophold fra Herning Fremad. 

Holdet kom i kampen foran med 3-0, inden der kom lidt spænding i opgøret med to Viborg reduceringer. Heldigvis formåede hjemmeholdet ikke udligne til 3-3, og i stedet scorede vores talentfulde drenge til slutresultatet 4-2. Med sejren bliver holdet på rækkens anden plads, ét point foran AaB og fem point efter Herning Fremad.

Næste opgave for holdet er på lørdag, hvor holdet skal på besøg hos rækkens nummer fire fra AGF. Kampen spilles kl. 12:00.

Randers Freja FC's trup til kampen:

Andreas Hvid Johannesen
Storm Gram Mikkelsen
Felix Sommer
Malthe Neergaard
Thor Jensen
Frederik E. Simonsen
Marius Justesen
Jakob Poulsen
Arsen Storm
Tyler Martin Thousgaard Jensen
Henry Leal
Johannes Mortensen
Hussein Ejo
Anton Hovgaard Svendsen

U13 måtte nøjes med det ene point

Søndag var også U13-talenterne i aktion. Som deres et år ældre klubkammerater drog de også til Viborg, hvor begge hold skulle jagte sæsonens første sejr.

Det startede godt for gæsterne, der efter tolv minutters spil bragte sig foran i den gamle hovedstad. Desværre måtte holdet se en udligning stryge i mål efter 44 minutter, hvilket blev kampens sidste scoring.

Dermed endte opgøret 1-1, og begge hold mangler forsat sæsonens første sejr. U13-drengene tager også til Aarhus for at spille mod AGF. Kampen spilles på Fredensvang kl. 10:30 lørdag formiddag.

Randers Freja FC's trup til kampen:

August Wacher Sørensen
Jonas Damkjær Bak
Magne Fisker
Sander Bødtker Poulsen
Sofus Horup Bekhøj
Carl Riis Nielsen
Valdemar Foldbjerg Skov 
Victor Aalestrup Kragh
Bertram Corvenius Damgaard
Oliver Laursen
Toke Hedegaard Kolstrup

Fuldt ungdomsprogram i næste weekend

I den kommende uge er der fuld knald på ungdomsfodbolden. Alle hold fra U13 til U19 spiller kampe mod arvefjenderne fra AGF, og vi har samlet et overblik over kampene herunder:

U19: Randers Freja FC - AGF
Lørdag den 5. november kl. 13:00

U17: Randers Freja FC - AGF
Lørdag den 5. november kl. 15:15

U15: Randers Freja FC - AGF
Lørdag den 5. november kl. 13:00

U14: AGF - Randers Freja FC
Lørdag den 5. november kl. 12:00

U13: AGF - Randers Freja FC
Lørdag den 5. november kl. 10:30

 

Du kan ydermere se en oversigt over resultaterne fra uge 43 herunder: