Bertelsen efter Future Cup: Fed kamp i højt tempo

Mikkel Ringgaard Jensen — 10.10.2022 14:46

Det endte desværre med et nederlag til Randers FC’s reserver mandag eftermiddag. Kampen endte med 2-1 til gæsterne fra OB.

Kampen startede i højt tempo fra begge mandskaber. Første store chance faldt til Randers FC efter 10 minutters spil. Tobias Klysner stak Filip Bundgaard i dybden, men OB-målmand Hans Christian Bernat clearede, ligesom hans forsvar gjorde på riposten fra Alhaji Kamara. Tobias Klysner var næste mand med et forsøg efter et kvarter, men den afslutning fra 25 meter blev reddet. Det samme gjorde sig gældende lige efter. Filip Bundgaard blev igen spillet fri i feltet, men OB-målmanden var igen godt placeret.

Randers-mandskabet satte sig på kampen, og specielt Filip Bundgaard var i højt spilhumør. Han testede fra distancen, og med tyve minutter på uret lykkedes det så for det unge stortalent. Tobias Klysner slog et indlæg i feltet fra højre siden, og her stod angriberen det rigtige sted. Bolden blev drejet over i det lange hjørne, og så var de lyseblå i front.

OB kom hurtigt tilbage

OB havde et par afslutninger langt over mål i de første 25 minutter, så for fynboerne var tredje gang lykkens gang. En afslutning fra kanten af feltet strøg forbi en chanceløs Alexandar Stankovic, der havde fået pladsen i buret til dagens kamp. Målmanden havde kort tid efter en stor redning fra kort afstand, men desværre måtte Stankovic efter 35 minutter igen tage bolden ud af nettet. Unge Jakob Breum hakkede til bolden fra kanten af feltet, og bolden sad flot i det ene hjørne. To hurtige mål fra odenseanerne, og så var kampen vendt på hovedet.

OB kom bedre med i kampen i anden halvdel af første halvleg. Mere spil og flere afslutninger, der som nævnt resulterede i to kasser. I pausen byttede Edgar Babayan og Alhaji Kamara med Mustapha Isah og Nicolai Brock-Madsen.

En anden halvleg med få chancer

Begge hold havde i anden halvlegs begyndelse et par mindre muligheder, størst til Mikkel M. Pedersen på et langskud fra kanten af feltet. Randers FC spillede med en meget ung bagkæde, og træner Rasmus Bertelsen var glad for den præstation han så fra de bagerste geledder:

- De gjorde det fint. Jeppe Kudsk er jo efterhånden en rutineret mand på reserveholdet, og han er en af dem der skal være med til at holde sammen på det. Mads Christensen er en klog spiller, og han slipper også rigtig godt fra det i dag. God indsats fra de bagerste alt i alt, siger Bertelsen

Også Alexander Stankovic spillede en flot kamp, og han havde blandt andet en meget flot dobbeltredning efter 70 minutter, hvor han holdte sit hold inde i kampen. Kort efter skiftede Rasmus Bertelsen to mand. Filip Bundgaard og Mads Christiansen forlod banen og Nikolaj Krogh og Sabil Osman Hansen kom på banen. Kort efter forlod Villads Westh også banen og blev erstattet af Laurits Raun Pedersen (73. minut).

Meget spil foregik i anden halvleg på midten af banen, og kampen gik lidt i stå. Klysner forsøgte fra lang afstand, mens OB havde et skud på undersiden af overliggeren. Randers FC appellerede til slut for straffe i en situation, hvor Mustafa Isah følte at han blev revet ned i feltet. Dommeren vinkede dog afværgende. Nærmere kom ingen af holdende på at score, og så endte kampen med en sejr til fynboerne.

Rasmus Bertelsen var efter kampen positiv over kampen intensitet:

- Jeg synes det var en fed kamp med god intensitet og et tempo der blev holdt hele vejen. Der var mange som fik 90 minutter i benene på en halvhård efterårsbane. Det var rigtig fint, siger Bertelsen og fortsætter om hvorfor det ikke blev til point i kampen:

- Jeg synes at den primære årsag er at vi ikke forvalter vores overtag i første halvleg godt nok. Vi er igennem tre-fire gange og skal have en føring på et par mål. De har et par gode langskud som går ind, hvorefter kampen dør lidt ud. Vi skulle have kendt vores besøgelsestid i første halvleg.

Kampen var den sidste i Future Cup i dette efterår. Efter jul fortsætter turneringen med tre kampe på udebane.

Husk at Randers FC's 3F Superligahold spiller på hjemmebane mod FC Nordsjælland søndag den 23. oktober. Fanzonen åbner kl. 12:00, kampstart er kl. 14:00 og du kan sikre dig billet eller sæsonkort her: https://billet.randersfc.dk/