Udsolgt til Silkeborg-kampen den 18.september

09.09.2022 16:30

Der har været rift om billetterne til hjemmekampen søndag den 18. september mod Silkeborg IF, hvor Sparekassen Kronjylland og Randers Amtsavis inviterer til gratis fodbold. Nu kan vi melde om UDSOLGT til kampen.

Søndag den 18. september bliver en festdag på Cepheus Park i Randers. De to store samarbejdspartnere Sparekassen Kronjylland og Randers Amtsavis har købt billetterne til kampen, som derfor har kunnet hentes gratis på Randers FC’s billetside.  
 
Nu kan der dog meldes udsolgt til kampen. Der har været kæmpe interesse for at være med til det brag af en fodboldfest, som Sparekassen Kronjylland og Randers Amtsavis har inviteret til.  
 
Vi glæder os til at se en masse glade Randers FC-fans på stadion i Randers. Har du hentet billet, så husk at brug den til kampen den 18. september. Er du forhindret så giv den videre til en anden, der så kan få glæde af den. 
 
Er du sæsonkortholder – og kan du ikke komme til kampen? Så kan du låne dit sæsonkort ud i fysisk form eller logge ind på din billetprofil og sende en billet gældende til din plads. Du kan også frigive din plads, så andre har mulighed for at hente billet til den.

Kommer du til kampen skal du blot gøre alt som normalt.
 
 
Er du Silkeborg-fan, så er der stadig åbent for billetsalget til udeafsnittet. 
 
Programmet for fodboldfesten mod Silkeborg 
Klokken 11.00: Fanzonen åbner i AMFI-området ved stadion.  
Klokken 11.30: Afsløring af nyt streetart i fanzonen. 
Klokken 11-13.00: Panna House inviterer til streetfodbold. 
Klokken 12-12.40: Koncert med Dopha  
Klokken 14.00: Kampstart