Sparekassen Kronjylland og Randers Amtsavis inviterer: Gratis adgang til Silkeborg-kampen

Randers FC — 06.09.2022 06:20

Du hente en gratis billet til 3F Superliga-kampen mellem Randers FC og Silkeborg søndag den 18. september, da Sparekassen Kronjylland og Randers Amtsavis inviterer til et brag af en fest på Cepheus Park Randers.

Når Randers FC og Silkeborg IF tørner sammen i 3F Superligaens 10. runde søndag den 18. september, så bliver det en kamp lidt udover det sædvanlige. For ikke nok med, at det er to af ligaens mest formstærke mandskaber, så vil der også være gratis adgang til kampen.

To af Randers FC’s store samarbejdspartnere, Sparekassen Kronjylland og Randers Amtsavis, inviterer nemlig til kamp og et brag af en fodboldfest!

Billetsalget er i fuld gang - og alt du skal gøre, er at oprette en profil på Randers FC’s billetside (hvis du ikke allerede har det) og hente din billet.

Hent din gratis billet på https://billet.randersfc.dk

OBS. Du kan makismalt hente 5 billetter pr. billetprofil/email-adresse

Kampen er hovedretten på menuen, men festlighederne starter allerede kl. 11.00, hvor der vil være en masse aktiviteter i og omkring fanzonen. Den fremadstormende og lokale Dopha spiller koncert kl. 12.00, mens Copenhagen Panna House leverer tricks og tunneller til både de største og mindste fans.

Vi forventer et fyldt stadion – og håber, at du vil være en del af festen! For det bliver et brag af en fest!

Programmet for fodboldfesten mod Silkeborg
Klokken 11.00: Fanzonen åbner i AMFI-området ved stadion. 
Klokken 11.30: Afsløring af nyt streetart i fanzonen.
Klokken 11-13.00: Panna House inviterer til streetfodbold.
Klokken 12-12.40: Dopha går på scenen.
Klokken 14.00: Kampstart

Det siger værterne:

- Som hovedsponsor igennem mange år synes vi, at det er fedt at være en del af Randers FC og bakke op om byens hold. Men derudover ser vi lige nu et Randers FC-hold, som har præsteret den bedste sæsonstart nogensinde, og vi synes faktisk, at holdet fortjener større opbakning, end de har fået indtil nu, siger områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, Jens Brix. - Vi vil rigtig gerne være med til at hjælpe Randers FC til at kunne fylde stadion, og timingen er perfekt i forhold til, at Randers FC spiller med i toppen og møder et Silkeborg-hold, som også gør det fantastisk. Det er helt oplagt, at Sparekassen Kronjylland og Randers Amtsavis, som er to hæderkronede virksomheder i lokalområdet, går sammen om at løfte sådan en begivenhed, siger salgschefen hos Randers Amtsavis, Martin Krogh.