Randers FC’s reserver skuffede mod Viborg FF

Mikkel Ringgaard Jensen — 05.09.2022 15:11

Mandag var der igen kamp for reserveholdet. Et stærk mandskab måtte se sig slået med 0-4 på hjemmebane til de grønne fra domkirkebyen.

Mandag eftermiddag tog Randers FC’s reserve imod Viborg FF på træningsanlæggets bane 9. Begge hold vandt deres respektive 3F Superligakampe dagen før, så der var god stemning på banen inde opgøret. Hos Hjemmeholdet var Mikkel Kallesøe for de lyseblå. Randers FC’s nummer syv er blevet opereret i skulderen, og han havde ikke været i kamp siden 13. april. Marvin Egho var også tilbage i kampuniformen efter sin skade.

Kampen startede stille ud. Ingen af de to hold skabte chancer i de første 10 min, begge hold ledte efter huller i modstanderens defensiv. Men efter 12 minutter kom der gang i målscoringen. Spanske Nils Mortimer trak ind fra højresiden og fandt Alassana Jatta i feltet. Kølig afslutning og så var de grønne foran.

Randers FC havde svært ved at komme til chancer, og den bedste mulighed for hjemmeholdet i første halvleg var en afslutning fra Edgar Babayan, der gik små ti meter over mål. Efter et hjørnespark appellerede Tobias Klysner for straffespark, men dommeren vinkede afværgende. Klysner måtte efter 25 minutter lade sig udskifte med en skade.

Viborg bragte sig efter knap en halv time foran med 0-2. Endnu engang var det Alassana Jatta som fik scoret, da han sparkede bolden i nettet bag Alexander Nybo.

Randers FC mangler idéer med bolden

Randers er meget på bolden, men kom ikke til afslutninger, der testede Viborgs keeper. Viborg skabte problemer for Randers FC-defensiven, hvor specielt Alassana Jatta var en mundfuld for de to stoppere og Nils Mortimer var i hopla. Spanieren havde en god afslutning mod slutningen af første halvleg, men Nybo reddede flot i Randers FC-målet. Knap så godt gik det kort efter på et frispark. Igen var det den tidligere FC Barcelona B-spiller, der var i fokus. Kantspilleren gik til bolden og placerede den udenfor Alexander Nybos rækkevidde. 0-3 og dommeren fløjtede til pause.

I pausen skiftede træner Rasmus Bertelsen tre mand. Mikkel Kallesøe, Marvin Egho og Daniel Høegh gik fra banen, og ind kom i stedet Nicolai Brock-Madsen, Villads Westh og Mads Christiansen

Alexander Nybo måtte starte anden halvleg med en god redning, inden det igen gik galt i Randers FC-defensiven. Igen var det Nils Mortimer der var på spil. Han trækker ind fra højre og sparker bolden over i det lange hjørne til 0-4. Her var der spillet knap 55 minutter.

Nye kræfter til offensiven

Edgar Babayan og Alhaji Kamara forlader banen efter en time og erstattes af Dion Veliqi og Frederik Warrer.

Boldbessidelsen i kampen var rimeligt lige fordelt, men Viborg var skarpere til at få testet Alexander Nybo end det gjorde sig gældende i den anden ende. Alassana Jatta havde muligheden for at øge føringen, men svigtede på en kæmpe chance.

Randers FC havde få muligheder for at score. En af de bedre fadt til indskiftede Nikolai Krogh, som desværre måtte se afslutningen gå snært forbi højre stolpe. Mikkel MP Pedersen havde også muligheden direkte på frispark – den afslutning sejlede et godt stykke over.

Talenter med god energi

De to unge spillere Laurits Pedersen og Malik Larsen fik det sidste kvarter på banen i stedet for Mads Enggård og Nikolai Krogh. Malik Larsen nåede at redde en enkelt Viborg på stregen, mens Laurits Pedersen kæmpede flot på den centrale midtbane i kampens slutminutter.

Til sidste fik Frederik Warrer en gylden mulighed for at pynte på resultatet. Han blev fundet i bagrummet af en medspiller og afsluttede på Viborg keeperen, der desværre reddede med en flot fodparade.

Randers FC’s reserver tabte kampen med 0-4 på eget græs. Næste kamp for holdet er onsdag den 21. september kl. 13:00, hvor AC Horsens kommer forbi Randers.