Randers FC åbner pokalturneringen den 20. oktober

Mikkel Ringgaard Jensen — 14.09.2022 14:04

De lyseblå træder ind i pokalturneringen i tredje runde. Vendsyssel FF er modstanderen, og kampen spilles kl. 18:00 på Nord Energi Arena.

Vi træder ind i Pokalturneringen i dette års tredje runde. Modstanderen er 1. divisionsholdet fra Vendsyssel FF, som i skrivende stund er placeret på femtepladsen i Danmarks næstbedste række. Holdet fra Nordjylland slog i weekenden nedrykkerne fra Vejle med 2-0, så det er ikke den nemmeste lodtrækning der venter Thomas Thomasbergs tropper.

Kampen spilles torsdag den 20. oktober kl. 18:00 på Nord Energi Arena i Hjørring. Opgøret bliver den anden ud af tre i uge 42. Mandag møder holdet på udebane Silkeborg IF, mens der om søndagen er besøg fra Farum og FC Nordsjælland.  

Randers FC spillede mod Vendsyssel FF i en træningskamp inden denne sæson. Kampen endte med en sejr på 5-1 til Randers FC. Det var en kamp hvor mange af de unge spillere fik chancen, og Filip Bundgaard lavede to kasser. Du kan læse om den kamp her: UNGT RANDERS FC-MANDSKAB SLOG VENDSYSSEL 5-1

Randers FC har vundet den danske pokalturnering to gange. Første gang var i 2006, mens de lyseblå også kunne løfte pokalen i 2021. Nu starter jagten mod endnu en pokaltriumf. Finalen, som de seneste år været på tur rundt i landet, er i 2023 tilbage i Parken i København.