Masser af sejre: God weekend for talentholdene

Kristian Fredslund — 05.09.2022 11:35

Alle hold var i aktion, og det blev til fem sejre og et uafgjort resultat for Randers FC's hold.

Fire kampe mod Lyngby i weekenden og fire sejre. Det blev facit, da Randers FC's 3F Superligahold sluttede en flot randrusiansk weekend med en 2-0-sejr over Lyngby. Læg dertil en sejr og et uafgjort resultat mod FK Viborg.

U19-ligaholdet vandt 1-0 på hjemmebane over Lyngby efter en kamp uden de store chancer. Lyngby fik rødt kort efter 76 minutters spil,  hvilket gav Randersholdet et overtag mod slutningen og et flot angreb gav en tilfældighed inde foran mål, hvor en Lyngby-spiller uheldigt fik dirigeret bolden i eget mål på et fladt hårdt indlæg fra Nikolaj Krogh.

- Vi startede kampen godt og havde mange angreb og dødbolde. Lyngby fik mere spil i løbet af første halvleg, men brød aldrig igennem til den helt store chance. Anden halvleg spillede Lyngby sig til én stor chance i starten, men ellers holdt vi dem væk fra vores mål. Spillet på bolden ramte aldrig samme gode niveau som mod Vejle, selvom vi i starten havde et godt overtag. Lyngby forsvarede også fint, men vi burde have udfordret dem med flere dybe løb for at strække og åbne rum op. Heldigvis fik vi stykket et godt angreb sammen, hvilket denne weekend var nok til sejren, siger U19-cheftræner Hans Paarup.

Startopstilling med ændringer undervejs: 
Jeppe Ørris - Frederik Warrer, Mikkel Brund, Mads L. Christiansen, Malik Larsen - Omer Kaqiu (61. Furkan Cengizay), Villads Westh, Nikolaj Krogh, Victor Msabaha (61. Christian Andersen) - Gustav Holm (78. Frederik Mikkelsen), Dion Veliqi (86. Sebastian Bach)

Kampfakta:
84. minut: 1-0 selvmål, Lyngby 

U17-ligaholdet vandt 2-0 på hjemmebane over Lyngby, og cheftræner Michael Ravn var godt tilfreds med præstationen.

- Vi leverede en stærk præstation. Første halvleg var meget lige, men jeg synes vi i det sidste kvarter inden pausen fik sat nogle gode ting sammen både i presspillet og i opbygningen. Vi scorede et flot mål efter en erobring af Laurits Pedersen på Lyngbys halvdel, som Bastian satte ind fra kanten af feltet

- I anden halvleg kom vi også godt ud og lagde et tryk på Lyngby. Bastian fik scoret til 2-0 i en god periode på en flot assist fra Andreas Riiser. Der blev arbejdet fantastisk i presspillet, og vi holdte et godt Lyngby-hold nede på et fornuftigt antal chancer.

- Præstationen var et stort skridt fremad i forhold til vores kamp i Vejle, og jeg er glad for, at vi viste det niveau. Nu handler det om at få endnu en rigtig god træningsuge, og så skal vi have sat en god udebanepræstation sammen imod et godt Horsens-hold. 

Næste kamp for U17 er på lørdag ude mod Horsens kl. 14.45

Kampfakta:
37. minut: 1-0 Bastian Andersen (Andreas Riiser-Laurits Pedersen) 
52. minut: 2-0 Bastian Andersen (Andreas Riiser-Alexander Petersen)

U15-ligaholdet hev en 2-1-sejr i hus efter et mål to minutter inde i overtiden på mål af Gustav Nielsen Dahlerup. 

- Det var på mange måder en rigtig fed sejr og ikke mindst godt at tage den første sejr på hjemmebane i vores andet forsøg. Det er bare altid specielt at score det vindende mål i overtiden og gav en rigtig god stemning i omklædningsrummet bagefter. Med to sejre i træk giver det tro på tingene og selvtillid til gruppen, som vi bare skal tage med videre.

Kampbilledet var med Lyngby meget på bolden, men ikke helt kunne omsætte det store spilovertag til mange store målchancer.

- Vi skal stadig blive bedre på bolden og kunne have længere perioder på bolden. Når det så er sagt, så var det en virkelig stærk forsvarskamp, hvor alle på banen leverede en forbilledlig indsats i duellerne og stod godt organiseret. Vi kan tage rigtig meget med fra denne kamp, hvor vi i store perioder i kampen er i kontrol selvom vi ikke har bolden. 

Kampfakta:
21. minut: 1-0 Christian Brund
75. minut: 1-1 Ian Perez 
82. minut: 2-1 Gustav Nielsen Dahlerup