Lasse Berg om historisk ubesejret sæsonstart: Vi vil have mere

Martin Albrechtsen — 16.09.2022 23:42

Lasse Berg Johnsen og Patrik Carlgren ser frem til søndagens topkamp mod Silkeborg IF, hvor de håber at bygge videre på Randers FC's ubesejrede stime

Søndag kl. 14.00 spiller Randers FC topkamp mod Silkeborg IF hjemme på et fyldt Cepheus Park Randers, hvor Sparekassen Kronjylland og Randers Amtsavis har inviteret til gratis topfodbold.

Husk at komme på stadion og støtte vores ubesejrede kronjyske tophold, som kan indtage førstepladsen i 3F Superligaen på søndag.

Thomas Thomasbergs tropper er, som det eneste hold i 3F Superligaen, stadig ubesejret efter de første ni spillerunder. Og det er noget, som glæder både Patrik Carlgren og Lasse Berg Johnsen.

- Det er altid fint at være ubesejrede. Vi har et rigtig godt hold, et godt omklædningsrum, og vi tror på tingene. Vi skal bare køre videre. Vi har en ny kamp på søndag, hvor vi får fyldt stadion, og den glæder jeg mig til, siger Patrik Carlgren, der blev kåret til månedens spiller i 3F Superligaen i august måned.

- Fem sejre, fire uafgjorte. Det er stærkt, og vi skal køre på. Vi skal ikke lægge os ned og være tilfredse. Vi vil gerne have mere, understreger Lasse Berg Johnsen.

- Jeg synes mentaliteten er stærk i Randers. Vi vil gerne vinde hver kamp, og når vi ikke kan vinde, vil vi i hvert fald have uafgjort. Og selvom det holdt hårdt i det 94. spilleminut ude mod Brøndby, kom vi tilbage. Det er en stærk følelse og mentalitet. Det synes jeg, vi har været rigtig gode til i sæsonens første ni kampe. Og så har vi tilmed spillet ude mod FCK, FC Midtjylland samt Brøndby, og vi er stadig ubesejrede. Det er der ikke mange hold i Danmark, som gør. Så det tager vi med os, fortæller Lasse Berg Johnsen.

Har du ikke fået billetter til søndagens topkamp mod Silkeborg IF.
Nu får du en ekstra chance for at få billetter til kampen. På kampdagen vil der klokken 12.30 blive udleveret 200 gratis billetter i medieakkrediteringsskuret tæt på Indgang A. Det kræver altså fysisk fremmøde for at få fingrene i disse billetter. Billetterne gælder til Verdo-tribunens nedre del i område 8. Du kan maksimalt afhente 5 billetter.Du skal være opmærksom på, at der vil være længere til såvel bodsalg som toiletter fra disse pladser.

Hvad hvis jeg går forgæves?
Hvis du går forgæves og ikke når at få nogle af de 200 billetter, kan du efterfølgende stille dig i kø ved indgang A ved et såkaldt "chancen"-skilt. Her kan der opstå endnu en chance for at komme ind til topkampen. Et stykke tid efter kampstart vil vi nemlig melde ud, hvorvidt der er tomme/frie sæder på stadion, som kan udnyttes. Gratis, naturligvis.

Kom til koncert i fanzonen søndag før topkampen!
Kampen er hovedretten på menuen, men festlighederne starter allerede fra kl. 11.00 i fanzonen (ved ingang B), hvor der vil være en masse aktiviteter i og omkring fanzonen, og hvor der selvfølgelig kan købes øl/vand og som noget nyt drinks i baren.

Den fremadstormende og lokale musiker Dopha, som netop er blevet nomineret til P3 Talent-prisen ved P3 Guld, spiller koncert kl. 12.00, mens Copenhagen Panna House leverer tricks og tunneller til både de største og mindste fans.

Derudover får vi besøg af Randers FC-spillere og maskotten McAnders, som vil skrive autografer og stille op til selfies i fanzonen. De vil også hjælpe med at afsløre et sprit nyt Randers FC street art kunstværk i fanzonen.

Det bliver så godt! Og vi glæder os helt vildt til at se jer allesammen i fanzonen søndag fra kl. 11.00.

Det er gratis at deltage i fanzonen. Også selvom du ikke har været heldig at få billet til topkampen.

Søndagens program i Fanzonen:
11.00-14.00 Fanzonen åbner
11.00-13.00 Copenhagen Panna House gæster fanzonen
11.15-11.35 Besøg fra Randers FC-spillere + McAnders
12.00-12.45 Dopha spiller koncert
12.30 - Dørene til stadion åbnes!
14.00 - Kampstart Randers FC vs Silkeborg IF

Patrik Carlgren er sponsoreret af Scanditek
Lasse Berg Johnsen er sponsoreret af Bilbutikken