200 billetter frigives på kampdagen

Martin Albrechtsen — 16.09.2022 09:31

Har du ikke fået billetter til søndagens topkamp mod Silkeborg IF?

Nu får du en ekstra chance for at få billetter til kampen, hvor Sparekassen Kronjylland og Randers Amtsavis har inviteret til gratis topfodbold.

På kampdagen vil der klokken 12.30 blive udleveret 200 gratis billetter i medieakkrediteringsskuret tæt på Indgang A. Det kræver altså fysisk fremmøde for at få fingrene i disse billetter. Billetterne gælder til Verdo-tribunens nedre del i område 8. Du kan maksimalt afhente 5 billetter.Du skal være opmærksom på, at der vil være længere til såvel bodsalg som toiletter fra disse pladser.

Hvad hvis jeg går forgæves?
Hvis du går forgæves og ikke når at få nogle af de 200 billetter, kan du efterfølgende stille dig i kø ved indgang A ved et såkaldt "chancen"-skilt. Her kan der opstå endnu en chance for at komme ind til topkampen. Et stykke tid efter kampstart vil vi nemlig melde ud, hvorvidt der er tomme/frie sæder på stadion, som kan udnyttes. Gratis, naturligvis.

Parkering på søndag
Der bliver tryk på parkeringsforholdene på søndag med et fyldt stadion til topkampen mod Silkeborg IF. Så kan det lade sig gøre enten at gå eller cykle til Cepheus Park Randers, anbefaler vi dette. Ellers kan du læse mere om parkeringsforholdene ved og omkring stadion her: https://www.randersfc.dk/kampdag/cepheus-park-randers