Simon Graves inden AaB: Vi har stor tro på tingene og masser af selvtillid

Mikkel Ringgaard Jensen — 26.08.2022 14:37

I weekenden kommer AaB på besøg på Cepheus Park Randers. Vi har taget en snak med forsvarsgeneral Simon Graves om søndagens kamp.

Superligaens eneste ubesejrede hold løber søndag kl. 14:00 på banen til kampen mod AaB. Det plejer at være underholdende når holdet Nordens Paris kommer forbi det kronjyske: 

- Det bliver en fed kamp. Det er altid nogle fede opgør vi har mod AaB, og vi plejer også at have godt styr på dem her på hjemmebane. Det regner jeg med at vi har igen på søndag, siger Simon Graves 

I de sidste fem indbyrdes opgør på græsset i Randers, har begge hold fået scoret. Kampen i mesterskabsspillet sidste år endte 2-2 i en meget underholdende fight: 

- AaB er et godt mandskab. De har fået en lidt skidt start på sæsonen, men de kom efter sidst mod Brøndby. Det er et stærkt hold med gode spillere, og selvfølgelig kommer de med selvtillid efter den seneste sejr, fortsætter den centrale forsvarsspiller. 

AaB fik sæsonens første sejr i weekendens opgør mod Brøndby. Nu møder de et Randers FC-mandskab, der ikke har lukket mål ind i tre kampe i streg. Simon Graves er da også glad for sæsonstarten: 

- Sæsonen startede måske lidt skid med de tre uafgjorte kampe, men derefter har vi så fået tre sejre i træk, som hjælper en del på tingene. Man kan vel godt sige at vi har fået en god sæsonstart, så vi kommer helt sikkert også med tro på tingene og masser af selvtillid mod AaB, slutter han. 

Husk at komme på Cepheus Park i Randers og støt de lyseblå i jagten på en historisk sæsonstart. Holdet fra Kronjylland har ikke tabt i de første seks kampe – syv kampe er aldrig sket før for Randers FC. 

Der er kampstart kl. 14:00, og billetter kan købes her: https://billet.randersfc.dk/