Parken kalder Randers FC: Bliv klædt på til kampen mod FC København

Mikkel Jensen — 10.08.2022 12:59

Sent fredag aften spiller Randers FC sæsonens femte 3F Superligaopgør. Vi har samlet lidt sammen, som kan gøre dig klar til kampen mod de danske mestre.

Randers FC har vundet fire af de sidste otte opgør mod hovedstadsklubben, og to af de sidste fire kampe i nationalarenaen er endt med sejr til holdet fra Kronjylland. Ydermere har Randers FC holdt clean sheet i de sidste to kampe, hvilket er første gang i halvandet år. Sker det for tredje gang i træk i Parken på fredag, vil det være første gang siden februar 2019 at holdet ikke lukker mål ind i tre kampe i streg. FC København har derimod endnu ikke holdt et eneste clean sheet i denne sæson, men har til gengæld indkasseret syv mål i de første fire kampe. Randers FC har modsat kun lukket tre mål ind. 

Begge hold sikrede sig alle tre point i sidste runde af 3F Superligaen ved at sejre på hjemmebane over et hold klædt i gule trøjer. Randers FC vandt 1-0 over “Den Gule Fare” fra AC Horsens, mens FC København nappede tre point mod ærkerivalerne fra Brøndby IF. Randers FC og FC København er i øvrigt begge noteret for seks point efter fire kampe i denne sæson. 

Ingen af de to hold har formået at vinde en kamp de er kommet bagud i. I de to kampe Randers FC er kommet bagud i, er kampen endt uden vinder, mens FC København tabte da de indkasserede først mod AC Horsens i første spillerunde. Vil et af holdene have sejren i hus, så tyder det altså på at man skal score først i opgøret. 

Men hvordan scorer holdene deres mål? Alle de 13 mål holdene tilsammen har lavet i denne sæson er scoret inde i feltet. Det kan altså være en god idé at stå lidt mere kompakt omkring feltet og give plads til skud udefra. Ingen af holdende har nemlig endnu scoret på langskud eller direkte på frispark.

Det bedste bud på en Randers FC-målscorer må være Marvin Egho. Østrigeren har ikke blot lavet to af Randers FC’s fire mål i denne sæson, men FC København er også den klub i 3F Superligaen, sammen med AC Horsens, som han har lavet flest mål imod. 

Vi håber at du blev en lille smule klogere på opgøret mod de danske mestre.

Randers FC-spillerne drager mod Sjælland fredag og spiller mod FC København kl. 21:00. Kampen vises på 6’eren, men skulle du have lyst til at se kampen i Parken, kan du købe billetter via dette link: Billetter FCK - RFC

Ellers kan du allerede nu sikre dig billet til den næste hjemmekamp på Cepheus Park i Randers. Det opgør spilles kl. 16:00 den 21. August. Køb Billetter til den kamp her: Billetter RFC - VFF