Jan Christensen, Getty Images

Jesper Lauridsen skifter til Esbjerg 

Mikkel Ringgaard Jensen — 31.08.2022 21:28

Den rutinerede forsvarsspiller Jesper Lauridsen skifter tilbage til Esbjerg fB, hvor Randers FC hentede ham tilbage i januar 2020. 

I de seneste 2,5 år har den rutinerede forsvarsspiller Jesper Lauridsen huseret i Randers FC. Det samarbejde slutter nu, da den venstrebenede forsvarsspiller skifter til Esbjerg fB, hvorfra han kom til Randers i 2020.   

- Det blev aldrig helt som håbet med Jesper og Randers FC. Han startede godt ud, men efter en skadesperiode har han ikke kunnet spille sig tilbage i startopstillingen, da der har stået dygtige spillere foran ham. Da han nu fik muligheden for en længerevarende kontrakt i Esbjerg, ville vi ikke stå i vejen for ham. Jesper har været en loyal og vellidt spiller, der altid har gjort sit bedste til træning og i kamp, og han har også været god for omklædningsrummet. Han er en helt igennem god fyr, som vi vil komme til at savne, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke fremover, siger Søren Pedersen 

Jesper Lauridsen har siden sin ankomst fra netop Esbjerg i 2020 spillet 58 kampe for Randers FC med et mål og tre assists til følge. Målet faldt direkte på hjørnespark i en pokalkamp mod FC Sydvest i Tønder i efteråret 2020.

- Jeg har været rigtig glad for at være en del af Randers FC, der har været igennem en rivende udvikling i den tid, jeg har været her. Desværre har jeg skullet se lidt for meget til udefra, for fodboldmæssigt er det ikke gået, som jeg havde drømt om. Jeg fik bidraget i perioder, men blev i en skadesperiode overhalet af andre, der greb chancen. Sådan er det nogle gange i fodboldens verden. Nu kan jeg se, at vejen til spilletid ikke ligger lige om hjørnet, så jeg tager videre for at få en større rolle i Esbjerg. Men jeg har været utroligt glad for at være i Randers. Det har været et dejligt sted med en masse gode mennesker, og jeg vil gerne sige tak til alle i og omkring klubben, siger Jesper Lauridsen. 
 
Fakta: 
Jesper Lauridsen 
Position: Venstre back 
Født: 27. marts 1991 (31 år) 
Tidligere klubber: FC Midtjylland, Hobro IK, Esbjerg FB 
58 kampe / 1 mål for Randers FC 
12 U-landskampe for Danmark