Første træning tilbage i Randers FC: Læs reaktioner fra Mikkel “MP”

Mikkel Jensen — 03.08.2022 14:50

Tidligere onsdag skrev Mikkel “MP” under på en treårig aftale med Klubben. Efter dagens træning snakkede vi med Mikkel om den første dag i klubben.

- Det har været en rigtig god dag tilbage i Randers FC. Det er dejligt at være tilbage på banen efter at vi blev enige tidligere i dag. Nu glæder jeg mig til at lærer mine holdkammerater og klubben bedre at kende. Det ser jeg rigtig meget frem til, fortæller MP og fortsætter om relationen til trænerteamet: 

- Det betyder selvfølgelig en hel del, at både Thomas Thomasberg og Rasmus Bertelsen er her. Jeg kender dem begge to, og de har været en del af mine overvejelser. Det er altid positivt at kende trænerne, smiler han og forklare hvilken spiller vi får at se på banen: 

- Fansene kan forvente at se en spiller, der er skolet i Randers FC og kender de værdier som klubben står for, med blandt andet hårdt arbejde og power. Samtidigt håber jeg på at kunne bidrage både angrebsmæssigt og forsvarsmæssigt. Jeg føler mig klar og i topform, så hvis der er plads til mig på fredag, er jeg klar på det. Jeg glæder mig til at komme i gang, ser frem til den her sæson og glæder mig til at se en masse af jer på stadion fredag aften, slutter vores nye nummer 12. 

Mikkel “MP” kan få sin Randers FC-debut om blot to dage, når vi på hjemmebane møder AC Horsens. Kampen spilles kl. 18:00 på Cepheus Park i Randers og du kan købe billet via linket her: Billet RFC - ACH