Alle er velkommen: Kom og mød vores trofaste sponsorere på Cepheus Park i Randers 

Mikkel Jensen — 24.08.2022 08:30

Når Randers FC’s Sponsormesse løber af stablen den 31. August fra 17:00 til 19:00, håber vi, og vores sponsorere, at en masse glade og interesserede fans vil kigge forbi. 

På sommerens sidste dag er der mulighed for at møde alle vores fantastiske sponsorere. Vi fylder Thor Loungen med spændende, sjove og kulinariske stande, hvor man kan få mulighed for at snakke med og lære lidt mere om de sponsorer, som hver dag hjælper Randers FC med at blive den bedst mulige fodboldklub.

Randers FC er meget taknemmelige over alle de sponsorere, der støtter op omkring klubben. De er essentielle i at sikre at Randers FC kan skabe den gode fanoplevelse på stadion og sætte et slagkraftigt hold på banen om søndagen. Alle sponsorere har hver især noget unik at tilbyde klubben. Nu får du så mulighed for at opleve hvilke services og produkter vores sponsorere har at tilbyde.  

Der er mulighed for at købe stadionplatter og drikkevare, mens du også får chancen for at møde flere af vores Superligaspillere. 

Det er gratis for alle at deltage, så uanset om du er sæsonkortholder, kommer på stadion en gang om året eller aldrig har set en Randers FC-kamp, er du meget velkommen til at komme forbi onsdag aften. 

Det eneste du skal gøre for at deltage er at bestille en billet via linket her: Biletter til sponsormesse

Du kan se en oversigt over alle de sponsorer, der deltager med en stand herunder.