Svane Køkkenet Randers bliver tribunesponsor hos Randers FC

Kristian Fredslund — 05.07.2022 09:46

Den ene hjørnetribune på Cepheus Park Randers bliver fremover prydet af Svane Køkkenet Randers, der har lavet en tre-årig aftale med Randers FC.

For halvandet år siden blev Svane Køkkenet Randers en del af Randers FC’s sponsornetværk. Nu er der indgået en ny aftale, hvor de opgraderer deres sponsorat, så de nu bliver guldsponsor i klubben.

Som en del af sponsoratet vil de fremover være synlige på Cepheus Park Randers, da den sydvestlige hjørnetribune, der har heddet Århus Charter-tribunen indtil nu, fremover vil bære Svane Køkkenet Randers’ navn og logo.

- Vi er i Svane Køkkenet Randers virkelig glade for samarbejdet med Randers FC. På baggrund af det, og et ønske om at støtte lokalt, har vi valgt at opgradere vores aftale for en længere årrække. Vi får med den nye aftale en bedre eksponering både på stadion og øvrige platforme, og vi er i fuld gang med at lave materialet til vores nye tribune, så Svane Køkkenet bliver endnu mere synlig på stadion fremadrettet. Vi glæder os til at se det færdige resultat og dele det med omverdenen. En stor tak skal der lyde til Morten Hørby for den gode dialog om opgradering af aftalen. Vi ser frem til et forsat godt samarbejde med ham og klubben, siger Thomas Kargaard, indehaver af Svane Køkkenet Randers.

Hos Randers FC er salgschefen meget tilfreds med den nye aftale, som afspejler den gode udvikling, der er i og omkring Randers FC:

- Vi er utroligt stolte over, at Svane Køkkenet Randers har valgt at opgradere deres engagement i Randers FC og fremover bliver en så markant og synlig del af vores fantastiske hjemmebane. Vi har haft et rigtigt godt samarbejde i det første halvandet år, hvor de har været en del af Randers FC-familien, og vi glæder os til at fortsætte rejsen med dem, siger salgschef Morten Hørby.

På billedet ses Thomas Kargaard (Indehaver, Svane Køkkenet), Morten Hørby (salgschef, Randers FC) og Jesper Nordlyng (Indehaver/butikschef, Svane Køkkenet)