Randers FC henter Daniel Høegh

Martin Albrechtsen — 19.07.2022 07:30

Randers FC's midterforsvar forstærkes med rutinerede Daniel Høegh, som har skrevet under på en 3-årig aftale med kronjyderne.

31-årige Daniel Høegh er på plads i Randers FC, hvor han har underskrevet en 3-årig aftale. Den dygtige og bundrutinerede centrale forsvarsspiller ser frem til at blive en del af det kronjyske mandskab.

- Jeg er glad og stolt over at blive en del af Randers FC. Jeg søgte en ny udfordring, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at der har været en masse forskellige muligheder i spil. Men jeg har kunne mærke, at det var Randers FC, som jeg gerne ville, fortæller Daniel Høegh og uddyber;

- Valget er faldet på Randers FC af forskellige årsager, men den primære årsag er, at jeg gerne vil have en stor og vigtig rolle igen. Jeg har været en del af en stor klub, som har rigtig mange dygtige spillere, og der har jeg haft en lidt mindre rolle, selvom jeg har fået mine kampe. Og udsigten til en større rolle og endnu mere spilletid i Randers FC har tændt mig. Jeg synes, at Randers FC er et rigtig godt hold med nogle dygtige spillere. Men jeg ser mig selv kunne få en lidt større rolle i Randers FC end den, jeg har haft i FC Midtjylland, udtaler Daniel Høegh. 

Daniel Høegh, som fik masser af spilletid for FC Midtjylland i den forgangne sæson, er tiltænkt en ledende rolle hos Randers FC, hvor man er stolte over at kunne hente en spiller med hans kvaliteter.

- Vi får en meget voksen og erfaren spiller ind på et højt niveau, som skal tage en ledende rolle på holdet. Vi er stolte over at kunne hente en spiller med Daniel Høeghs kvaliteter til Randers FC, fortæller sportslig direktør i Randers FC, Søren Pedersen.

Daniel Høegh kommer til Randers FC med værdifuld erfaring fra udlandsophold i hhv. FC Basel og SC Heerenveen og fra øverste hylde i 3F Superligaen hos FC Midtjylland. Og netop denne erfaring vægtes højt hos kronjyderne.

- Daniel bliver en del af et godt og velfungerende hold, hvor han skal gå ind som ledertype og bruge den erfaring, han har fra de større klubber, som han har været i. Vi har mange dygtige unge spillere, som kan lære af og blive endnu dygtigere af at spille med en rutineret spiller som Daniel. I Daniel får vi en erfaren spiller ind, som kender 3F Superligaen, og som har et højt niveau. Det er nogle af de ting, vi har vægtet højt. Og at vi lykkes med at finde én med så stor erfaring, det er vi selvfølgelig glade for. Det betyder nemlig noget både på og udenfor banen, understreger Søren Pedersen.

Daniel Høegh træner for første gang sammen med sine nye holdkammerater på Viborgvej i Randers i dag, tirsdag.

Velkommen til Randers FC, Daniel Høegh.

Daniel Høegh er personligt sponsoreret af Sparekassen Kronjylland.

Fakta:
Daniel Høegh
Født: 6. januar 1991
Højde: 1,90 m
Position: Central forsvarsspiller
Tidligere klubber: OB, FC Basel, SC Heerenveen, FC Midtjylland
Landskampe: 1 kamp for Ligalandsholdet, 6 kampe for U21-landsholdet, 4 kampe for U20-landsholdet, 9 kampe for U19-landsholdet, 4 kampe for U18-landsholdet.