God matchning og godt tempo da reserverne tabte træningskamp

Mikkel Jensen — 25.07.2022 14:05

Randers FC spillede mandag eftermiddag en reserveholdskamp på Cepheus Park. Modstanderen var AGF, og det var desværre aarhusianerne der kunne køre hjem med en sejr.

Et ungt hold reserver mødte mandag AGF’s ditto i silende regn på stadion i Randers. AGF havde kampens første chance efter små ti minutters spil, men afslutningen reddede Alexander Nybo flot.

Herefter var der ikke de store muligheder eller optræk til samme. Meget af spillet foregik på den midterste tredjedel af banen og den sidste aflevering manglede ofte den sidste kvalitet. Begge hold havde et par hovedstødschancer efter standarder, men både AGF’s Kurminowski og Randers FC’s Jeppe Kudsk måtte se bolden stryge over mål. Jeppe Kudsk udgik desværre kort tid efter med en skade på den ene skulder. Han blev erstattet af Villads Westh.

Generelt var AGF en smule mere skarpe i og omkring Randers FC’s felt, og Alexander Nybo havde mere at lave end Daniel Andersen i den anden ende. De fleste afslutninger fra de lyseblå gik enten over eller ved siden af mål, men ingen af de to hold havde et decideret overtag i kampens første halvleg. I den sidste aktion i første halvleg overrumplede Filip Bundgaard AGF-forsvaret med sin fart, og der blev begået et frispark lige på kanten af feltet. En gylden mulighed for at gå til pause med en scoring, men Jesper Lauridsens forsøg går et par meter over mål.

I pausen skifter Randers FC to mand. Edgar Babayan og Filip Bundgaard forlader banen og Frederik Varrer og Nikolaj Krogh er kommer ind. Halvlegen startede med en del spil mellem felterne og fortsat manglende skarphed på den sidste tredjedel. Alexander Nybo er en sikker sidste skanse for Randers FC-mandskabet, og Simon Tibbling forsøgte at kreere chancer på specielt omstillinger. Halvvejs i anden halvleg forsøger Tobias Klysner sig udefra, men det resulterer i en bold oppe på sæderne bag Nordtribunen.

Midtvejs i anden halvleg skiftede Randers FC Dion Veliqi ind i stedet for Gustav Holm. Han fik senere muligheden for at komme på tavlen. Tobias Klysner kom til baglinjen og fandt Dion Veliqi i feltet, men hverken ham og efterfølgende Simon Tibbling, fik sendt en kvalificeret afslutning afsted mod mål.

Begge hold virker bedre defensivt end offensivt, men efter 85 minutter bragte AGF sig alligevel foran. Et opspil i vores venstre side blev afsluttet af Kurminowski, og selvom Alexander Nybo reddede i første omgang, måtte han i anden omgang pille bolden ud af nettet. 1-0 til AGF.

Randers FC havde en enkelt stor chance på hovedstød for at udligne kort inden slutfløjt. Efter et hjørnespark fik Frederik Varrer sat hovedet på, men AGF-keeperen klarede desværre afslutningen på stregen til sidst.

Når man ikke selv kan udnytte sine chancer, så risikere man at komme yderligere bagud. Albert Grønbæk spadserede nærmest igennem Randers FC-defensiven og lagde via stolpen kuglen ind bag Alexander Nybo. 2-0 til AGF og en masse værdifuld læring til det unge Randers FC-hold.

Assistenttræner Rasmus Bertelsen, der står i spidsen for reserveholdet, havde følgende at sige efter kampen:

“Det var en tæt kamp uden de store chancer. Kampen kunne lige så godt have tippet til os, men det er nok ikke helt ufortjent, at det falder over til dem. Jeg synes det var en kamp med god intensitet, men uden de store chancer,” siger han og fortsætter:

“Holdet var måske ikke sat så godt sammen som vi tidligere har haft det, men dem der var derinde gav hvad de havde, og det var nogle fine minutter vi fik i benene. Jeg synes at matchningen for begge hold var god, og det var en fin kamp i et godt tempo.”