Randers FC

Tillykke til Randers FC-studenterne 2022

Martin Albrechtsen — 22.06.2022 10:09

I denne festlige studentertid kan vi i Randers FC fejre seks studenter fra U19-ligaholdet, der har fået hue på.

Alle seks studenter er med den blå farve fra HHX uddannelsen på Tradium, som Randers FC samarbejder med. Det drejer sig om Oliver Bjerrum Jensen, Oliver Holm Schmidt, Jeppe Kudsk, Marcus Wærn, Andreas Pisani samt Mikkel Brund. I år har vi ingen studenter med den røde hue fra Randers Statsskole, som Randers FC ligeledes har et godt samarbejde med. 

Stort tillykke til årets Randers FC-studenter!

To af studenterne, Jeppe Kudsk og Mikkel Brund, vil fortsat have fast base på U19-ligaholdet i den kommende sæson og tilmed have mulighed for at træne med 3F Superliga-truppen et par gange om ugen, hvilket glæder Talentchef i Randers FC, Peter Elstrup.

- Jeppe Kusk og Mikkel Brund er gode træningsspillere. De kender begge til Superliga-holdet, og de er dygtige nok til at være med. Så det er langsigtet tålmodighed, når vi nu siger, at Kudsk og Brund får et år mere til at bevise, at de har en chance for at komme ind i Superliga-truppen, fortæller Peter Elstrup.

Jeppe Kudsk såvel som Mikkel Brund er begge på aftaler med Randers FC.

Derudover underskrev en anden af U19-ligaholdets profiler, Oliver Bjerrum Jensen, tidligere på året en 2-årig aftale med Randers FC og er en del af 3F Superliga-truppen på permanent basis i denne sæson.

Foto: Mathias Bak Andersen (Elitesports-koordinator ved Randers ElitesportsCollege), Oliver Bjerrum Jensen, Oliver Holm Schmidt, Jeppe Kudsk, Marcus Wærn, Andreas Pisani, Mikkel Brund, Hans Paarup (Cheftræner U19).