Målet er Sundhed: Besøg på Grønhøjskolen

Martin Albrechtsen — 10.06.2022 10:47

Randers FC underviser kommunens 6. klasser i ernæring og sundhed

I forbindelse med vores CSR-projekt "Målet er Sundhed" har vi været rundt omkring i kommunens 6. klasser for at fortælle om ernæring og sundhed.

I videoen, som du kan se længere nede i artiklen her, underviser vores dygtige praktikanter Nanna og Camilla på Grønhøjskolen i Øster Tørslev. Nanna og Camilla studerer til daglig Ernæring og Sundhed på VIA University College med fokus på formidling, hvorfor de kommer med den nyeste viden på området.

Undervisningen indeholder bl.a. teoretisk viden om de nyeste kostråd og lækker madlavning. "Målet er Sundhed" er et undervisningsprojekt, der tilbyder et ernæringsfornuftigt og aktivt liv for kommunens 6. klasser.

Undervisningen i ernæring og sundhed er en del af et større forløb i projektet "Målet er Sundhed". Randers Kommunes 6. klasser har desuden haft besøg af både en Randers FC-spiller og en fysisk træner, hvor eleverne har kunne stille spørgsmål og dyrke motion.

Projektet forsøger at blive klogere på, hvordan man forebygger en tendens af stigende personer med højt BMI i den vestlige verden.

Projektet udføres med støtte fra og i samarbejde med European Football for Development Network, Erasmus +, Salling Fondene og Randers Kommune.