Odey om mulig sejr mod FCM og Europa: Alt kan lade sig gøre

Martin Albrechtsen — 19.05.2022 14:41

Stephen Odey tror på, at forbandelsen mod FCM kan blive brudt på søndag, så Randers FC har chancen for at spille europæisk igen i næste sæson

Den europæiske drøm lever stadig i Kronjylland før sidste spillerunde i 3F Superliga Mesterskabsspillet. Det kræver dog en sejr i søndagens udekamp mod FC Midtjylland, som vi ikke har slået i Herning siden 2009. 

Stephen Odey, der har scoret 13 mål i sæsonen for Randers FC, ser frem til at få visket tavlen ren i søndagens spændende kamp ude mod FC Midtjylland. 

- Det er virkelig en vigtig kamp for os. Som hold vil vi gerne revanchere os fra seneste kamp. Og personligt vil jeg gerne rette op på min fejl (red. det brændte straffespark). Jeg håber, at vi kan lave et godt resultat i Midtjylland, fortæller Stephen Odey.

Vi har ikke slået FC Midtjylland i Herning siden 2009. Hvordan ser du vores chancer for at vinde og ende på en af de europæiske pladser?

- Vi skal fokusere på os selv. I fodbold er alt muligt. Vi skal blive ved med at tro på det og arbejde bennhårdt. Hvis vi gør det, tror jeg, at resultatet vil være på vores side. Vi brød forbandelsen i Brøndby efter otte år, vi besejrede FC København i Parken, så hvorfor skulle det ikke kunne lade sig gøre. Alt er muligt. Vi ved dog, at det bliver svært, for FC Midtjylland er en dygtig modstander, men vi tror på det, og vi er klar, understreger Odey.

Der er kampstart mod FC Midtjylland på MCH Arena i Herning søndag kl. 17.00. 

Alle 3F Superligakampe i søndagens sidste spillerunde bliver afviklet samtidigt kl. 17.00.

Lykkes det at besejre FC Midtjylland, skal vi håbe på, at FC København hjemme slår AaB, og at Silkeborg IF ude vinder over Brøndby IF, da AaB og Brøndby i skrivende stund er to point foran Randers FC i tabellen på en hhv. 4. og 5. plads. En 5. plads kan dog også vise sig at være adgangsbillet til europæisk fodbold, såfrem FC Midtjylland vinder over OB i pokalfinalen torsdag den 26. maj.

Støt Randers FC i Herning: Bustur og kampbillet for 200 kr
Tag med og støt drengene i Herning. Køb bus- og kampbillet til 200 kr her: https://billet.randersfc.dk/
Der er oprettet både en fan- og familiebus.

Afgang fra Cepheus Park Randers kl. 14.30
Kampstart kl. 17.00
Hjemkomst ca. kl. 21.00

Stephen Odey er sponsoreret af Nordicals