Ny ’special edition’-hjemmebanetrøje får debut på søndag

Kristian Fredslund — 14.05.2022 16:00

Randers FC lancerer en ny ’special edition’-hjemmebanetrøje, der får debut på søndag til hjemmekampen mod F.C. København.

Til søndagens hjemmekamp mod F.C. København vil Randers FC spille i helt nye ’special edition’-hjemmebanetrøjer fra PUMA.

Den nuværende trøje har længe været udsolgt i butikkerne, og det er heller ikke længere til at opstøve kamptrøjer til Randers FC’s egne spillere. Der er bestilt en ny PUMA-hjemmebanetrøje, men grundet de verdensomspændende produktions- og leveringsudfordringer vil den først være klar i efteråret 2022.

Derfor vil Randers FC-spillerne spille i den nye ’special edition’-trøje, som vil fungere som en overgangstrøje, indtil den nye hjemmebanetrøje er klar.

Du kan se trøjen for første gang i fanzonen på amfi-området før kampen, og den kan købes i Randers FC Shoppen på Cepheus Park Randers på søndag fra kl. 13.30 samt efterfølgende i Intersport Randers’ butikker i hhv. Brødregade og Randers Storcenter. Prisen er 400 kroner for voksentrøjer og 300 kroner for børnestørrelse