Kom til Verdensmålsfestival den 29. april

Martin Albrechtsen — 27.04.2022 12:16

Sammen med Randers Kommune inviterer vi til Verdensmålsfestival den 29. april på Jens Otto Krags Plads og i resten af byen

Sundt liv og trivsel er et af FN’s 17 verdensmål. I Randers FC hjælper vi kommunens 6. klasser med at få børnene i bevægelse og leve sundere. Det gør vi via vores projekt ”Målet er Sundhed”, hvor bl.a. Randers FC-spillere og fysiske trænere underviser eleverne i at leve et ernæringsfornuftigt og aktivt liv.

Kom til Verdensmålsfestival den 29. april på Jens Otto Krags Plads og i resten af byen. Her kan du blive inspireret til en mere bæredygtig hverdag og være med til at holde en festlig fejring af FN’s 17 verdensmål.

På festivalen er der et væld af bæredygtige oplevelser for både små og store. Randers FC er naturligvis repræsenteret til Verdensmålsfestivalen. Ved Verdo's stand kan du således dyste mod Randers FC-spillere om at score et verdensmål.

Festivalen foregår fredag den 29. april på Jens Otto Krags Plads fra 14-21.30 og i resten af midtbyen fra 10-22.

Vi ses!

Projektet ”Målet er Sundhed” udføres med støtte fra og i samarbejde med Bilka Randers, Salling Fondene, Randers Kommune, European Football for Development Network og Erasmus+.