Første nederlag i Mesterskabsspillet: Mareridtsstart blev afgørende i Aalborg

Kasper Mailund Knudsen — 08.04.2022 19:33

Randers FC fik en sand mareridtsstart i Aalborg, hvor der stod 2-0 efter blot syv minutters spil. Trods flere store Randers FC-chancer endte det dog med et 3-0-nederlag.

Det var hjemmeholdet fra Aalborg, som kom klart bedst fra start i dagens opgør. Blot fem minutter inde i kampen fandt AaB’s Kasper Kusk i venstresiden topscorer Louka Prip på kanten af feltet som køligt sparkede bolden nederst i venstre hjørne og bragte dermed aalborgenserne på 1-0.

Det skulle dog kort tid efter blive endnu værre de randrusianske spillere. Blot to minutter senere fandt Kasper Kusk igen Louka Prip, som tog et træk ind til sit venstreben og placerede bolden i nederste venstre målhjørne bag Patrik Carlgren. En sand mareridtsstart set med Randers FC-øjne.

Da chokket havde lagt sig efter de to hurtige scoringer, spillede Randers FC sig bedre ind i kampen. Efter atten minutter kunne de randrusianske spillere notere sig for deres største chance i kampen hidtil. Her spillede Vito Hammershøy-Mistrati fra egen banehalvdel bolden over AaB’s bagkæde og fandt Stephen Odey, som var løbet i dybden. Stephen Odey befandt sig dermed i en én-mod-én-situation med AaB-måland Jacob Rinne, som desværre kom godt ud af sit mål og fik gjort sig bred nok til Stephen Odey ikke kunne udplacere ham.

Efterfølgende var kampen meget lige uden nogle af de to hold spillede sig til nævneværdige chancer. Stephen Odey havde dog en fin mulighed efter 38 minutters spil, hvor Simon Tibbling i venstresiden smed bolden ind panden på Randers FC-topscoreren, som desværre fik dirigeret bolden lige over målet.

Kort inden pausen havde Randers FC-spillerne igen en fin mulighed fra venstresiden. Denne gang var det Oliver Bundgaard, som smækkede bolden ind mod bagerste stolpe mod Björn Kopplin som headede bolden lige forbi stolpen. Der blev dermed ikke scoret flere mål i første halvleg, og AaB kunne gå til pause med en føring på 2-0.

Spillerne fra Randers FC kom noget bedre ud til anden halvleg, hvor de kunne notere sig for den første chance. Her trykkede Stephen Odey et tordenskud af lige ude fra feltet, men bolden suste desværre lige forbi venstre stolpe. Få minutter senere var Randers FC igen tæt på efter et hjørnespark i venstresiden hvor Vito Hammershøy-Mistrati lagde en god bold ind i feltet. Her kom Hugo Andersson godt til vejrs og headede bolden mod bagerste stolpe. Bolden blev dog reddet på stregen af AaB’s Anders Hagelskjær.

Og her kom der så et godt eksempel på, hvor hurtigt det kan gå i fodbold. For der skulle ikke gå mere end femten sekunder, før der var mål i den anden ende. AaB-illerne fik hurtigt spillet sig op mod det randrusianske mål, hvor Louka Prip i venstresiden fik sendt en flad bold ind i feltet til Milan Makaric, som kom glidende ind i bolden og sendt bolden i nettet bag Patrik Carlgren og bragte dermed AaB på 3-0.

AaB havde efter scoringen et godt momentum i kampen, hvor Mathias Ross var tæt på bringe AaB yderligere foran efter et hovedstød på overliggeren. I den anden ende spillede Randers FC sig også frem til en fin mulighed efter et flot gennemspil op af AaB’s banehalvdel. Her fandt Stephen Odey landsmanden Tosin Kehinde inde i feltet, som trak over til venstrebenet for at afslutte. Vinklen blev dog lige en anelse for spids og afslutningen blev dermed ikke for alvor farlig for Jacob Rinne i AaB-målet, som fik en fodparade på.

AaB-profilen Lucas Andersen fik comeback efter en lang skadespause, og han var tæt på at få kronet det med en scoring. Med et elegant chip over Patrik Carlgren var han tæt på at sende bolden i nettet, men Hugo Andersson kom flyvende og fik headet bolden ud til et hjørnespark.

Mod slutningen af kampen fik indskiftede Mikkel Kallesøe en fin mulighed i AaB-felt, hvor han fik trykket af med højrefoden. Bolden fløj dog lige forbi stolpen og dermed ingen scoring til drengene i den nye grønne udebanedragt. Kampen sluttede dermed 3-0 til hjemmeholdet fra AaB.

Næste kamp for Randers FC er onsdag d. 13. april kl. 18.30 hvor vi hjemme på Cepheus Park Randers tager imod FC Midtjylland.

Du kan købe billet til den kamp (eller sæsonkortabonnement eller Mesterskabspakken) på https://billet.randersfc.dk

Startopstilling med ændringer undervejs:

Patrik Carlgren - Björn Kopplin, Hugo Andersson, Simon Piesinger, Oliver Bundgaard Kristensen (66. Mikkel Kallesøe) - Tosin Kehinde (76. Filip Bundgaard), Lasse Berg Johnsen, Mads Enggård (45. Frederik Lauenborg), Simon Tibbling (66. Tobias Klysner) - Vito Hammershøy-Mistrati (76. Jakob Ankersen), Stephen Odey.

Kampens Randers FC-spiller: Simon Piesinger (valgt af fansene via Randers FC-app'en)