Weekendens kampe: Sådan gik det U-ligaholdene

Martin Albrechtsen — 14.03.2022 12:44

Vores talentfulde ungdomsligahold har været i aktion denne weekend.

U19, U17 og U15 har alle mødt FC København i hovedstaden her i weekenden. Her kan du læse om, hvordan det gik vores talenter. 

U19-liga
FC København - Randers FC 5-1

1-0 Orri Oskarsson (23.)
2-0 Orri Oskarsson (33.)
3-0 Daniel Haarbo (38.)
3-1 Gustav Johan Holm (46.)
4-1 Orri Oskarsson (63.)
5-1 Emil Rosberg Møller (66.)

- Vi møder et dygtigere hold på dagen, men løser egentlig 1. halvleg okay på nogle parametre. Fase 1 + 2 er vi okay, men kommer desværre ikke frem til de helt store chancer. FCK er dygtige på bolden og i enkelte situationer får vi ikke lukket mellemrummene godt nok, og det straffer FCK hårdt, fortæller U19-cheftræner Hans Paarup.

- I 2 halvleg scorer vi hurtigt efter pausen, men efter et rødt kort for hånd på bolden i feltet blev det svært, og resten af kampen må vi fokusere på at forsvare. Vi må hjem på træningsbanerne og dygtiggøre os, konstaterer U19-cheftræner Hans Paarup.

U17-liga:
FC København - Randers FC 1-0
1-0 Tristan Andrew Fynbo Birch (37.)

U17 tabte lørdag eftermiddag med 0-1 i København.  Første halvleg var med FCK mest på bolden uden der for alvor kom nogle store chancer i begge ender. U17-talenterne forsvarede sig rigtig godt, men havde også svært ved at skabe chancer i den anden ende. Hjemmeholdet fik scoret på et hjørnespark i slutningen af første halvleg. 

I 2. halvleg kom U17 mere med offensivt og fik fremtvunget flere erobringer i det defensive arbejde og kampen bølgede langt hen af vejen lige frem og tilbage indtil 15 min før tid, hvor Nikolaj Krogh blev udvist i en situation, hvor der nok også kunne have været nøjes med et gult kort, men hård skæbne. I slutfasen havde FCK mulighederne for at lukke til 2-0, men forsvaret og Oliver holdte muligheden for en sen udligning åben. Der var også et par løse chancer, men det blev ved 1-0 i en rigtig flot spillet U17-ligakamp. 

- Vi må bruge kampen som motivation til at blive bedre. Vi har fået tre rigtig fede U17-kampe i benene de sidste par uger og skal bare blive ved at arbejde hårdt i dagligdagen. På lørdag gælder det AaB i pokalkvartfinalen, og dem som kommer og ser kampen, vil som altid se et toptændt Randers Freja FC mandskab yde deres maksimale, og gå efter at spille os i semifinalen, fortæller U17-cheftræner Michael Ravn. 

U15-liga:
FC København - Randers FC 4-1

1-0 Bertram Klubien
2-0 Jonathan Moalem
3-0 Bertram Klubien
3-1 Andreas Riiser
4-1 David Katlego Hansen

U15 tabte 4-1 mod FCK efter at have været bagud med 3-0 ved pause. Målscorer for Randers Freja FC var Andreas Riiser til stillingen 3-1.

- Det er ikke nogen god idé at komme bagud mod FCK, og slet ikke 2-0 efter blot 7 minutter. Det gjorde det til en rigtig hård mental udfordring resten af første halvleg, hvor vi desværre også lukker en uheldig scoring ind. Vi kommer bedre ud efter pausen, og spiller en bedre anden halvleg, hvor vi havde muligheder for en scoring mere. Når alt kommer til alt må vi også bare indrømme, at FCK var et bedre hold end os denne lørdag. Vi fik alle en øjenåbner for, hvad der skal til for at kunne spille op mod den største klub i Danmark. Ros til drengene for at rejse sig i anden halvleg, men der venter også en masse hårdt arbejde for fortsat at udvikle os.

U15-talenterne kan se frem til en friweekend, inden det gælder Silkeborg d. 26. marts i U15-ligaen.

U15 gik i midtugen videre i pokalen, hvor de vandt 1-0 ude over VRI. Næste kamp er Nørresundby i kvartfinalen. Datoen er endnu ikke fastlagt.

Talentpartner i Randers Freja FC er MAKEEN Energy.