U13 og U15 leverede varen i weekenden

Martin Albrechtsen — 28.03.2022 11:28

Mens de fleste af vores ungdomshold var på landskampspause i weekenden, leverede U13 og U15 varen

Vores U13 og U15-ligahold var som de eneste i aktion i weekenden, mens resten af vores hold enten var på landskampspause eller sad over i indeværende runde. 

Og Randers Freja FC's U13 og U15-ligahold leverede varen i weekenden, da det blev til hhv. sejr hjemme over FC Midtjylland og vunden straffesparkskonkurrence ude mod Silkeborg IF. 

U15-liga:

U15 var i lørdags på besøg i Silkeborg, som var en udsat kamp fra efteråret pga. COVID-19. For tre uger siden mødtes holdene i Randers, hvor kampens resultat blev 1-1, og hvor Silkeborg IF vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence. Kampen endte ligeledes 1-1 i Silkeborg denne weekend, men hvor det blev Randers Freja FC, der trak det længste strå i straffesparkskonkurrencen. Ved uafgjort i kampene spilles der nemlig om et ekstra point i straffespark.

- Jeg er først og fremmest glad for, at vi vandt i straffespark efter at have tabt de tre andre tidligere konkurrencer. Vi scorer på alle fem ud af fem mulige, hvor Oliver Henriksen flot redder en. Stærkt mentalt af alle i og omkring holdet, fortæller U15-cheftræner Søren Emil Overgaard og fortsætter.

- Vi er lidt på bagkant de første 20 minutter, hvor vi ikke kommer højt nok op på dem med og uden bold. Vi har svært ved at sætte et ordentlig pres sammen, og vi får ikke fundet de offensive løsninger med bolden. Vi kommer også bagud efter 10 minutter efter en flot aktion af deres venstre back. 

- Efter de første 20 minutter får vi et kampbillede, som passer os meget bedre. Vi kommer ind og har flere erobringer højt på dem og får også generobret flere bolde efter boldtab. Det gør, at vi i perioder kommer til at ligge et bedre tryk på Silkeborg. Vi scorer i anden halvleg til 1-1 på mål af Dino Karamehmedovic (Randers Freja) efter, at Andreas Riiser (Nørager BK) har lagt den til rette for ham på kanten af feltet. Helt fortjent at vi får scoret efter en god periode. Vi har herefter flere lige ved og næsten chancer, hvor Silkeborg brænder kampens største chance, siger U15-cheftræner Søren Emil Overgaard.

Silkeborg IF - Randers Freja FC* 1-1
1-0
1-1 Dino Karamehmedovic

I kampen blev der gjort brug af to spillere fra Randers Freja FC's U14-ligahold. Det var Alfred Stark og Emil Pisani. Holdet skal allerede i ilden igen tirsdag, hvor de i kvartfinalen skal til Nørresundby. Det er en tætpakket uge, da man fredag aften møder AGF i ligaen. Her spilles kampen i Hornbæk.

 

U13-liga:

U13 har fået en fantastisk start på sæsonen med to sejre i den forgange uge. Sejre i både pokalkvartfinalen med 2-0 over Guldminen og i ligaen her i weekenden med 2-1 over FC Midtjylland. Andreas Hvid (Skødstrup SF) og Hussein Ejo (Hobro IK) scorede målene mod Guldminen, mens Jakob Poulsen (Bjerringbro IF) scorede det afgørende mål mod FC Midtjylland.

Guldminen - Randers Freja FC 0-2
0-1 Andreas Hvid (Skødstrup SF)
0-2 Hussein Ejo (Hobro IK)

Randers Freja FC - FC Midtjylland 2-1
1-0 Selvmål
2-0 Jakob Poulsen (Bjerringbro IF)
2-1

Vores kronjyske talenter er sponsoreret af MAKEEN Energy