Sejr over Silkeborg IF for anden dag i træk

Martin Albrechtsen — 14.03.2022 15:21

Mandag eftermiddag besejrede Randers FC de rødblusede fra Silkeborg IF for anden dag i streg. Denne gang i reserveligaen, hvor Randers FC på JYSK Park slog Silkeborg IF med 3-2.

Mandag eftermiddag kl. 14.00 spillede Randers FC reserveligakamp på JYSK Park mod Silkeborg IF.

Randers FC kom fremragende fra start og bragte sig foran efter bare 1 minut og 40 sekunder, da Oliver Bjerrum Jensen, fra U19-ligaholdet, sendte et perfekt slået frispark fra venstrekanten mod bagerste stolpe, hvor Mattias Andersson dukkede op og satte pandebrasken på. 1-0 til Randers FC!

I det 8. spilleminut fordoblede Randers FC føringen, da Tobias Klysner fik scoret. Efter en tilbageaflevering fra en medspiller til Silkeborg IF's målmand, Stan Van Bladeren, pressede Tobias Klysner højt og aggressivt, og det endte med, at Van Bladeren sparkede bolden ind på Klysners fod, da han kastede sig frem, og dermed i netmaskerne. 2-0 til Randers FC!

35 minutter inde i opgøret fik hjemmeholdet reduceret til 1-2, da Søren Tengstedt fra kanten af feltet sparkede bolden resolut i kassen i nærmeste målhjørne uden chance for Alexander Nybo i målet.

Kort før pausefløjtet var selvsamme Tengstedt på spil igen, hvor han modtog bolden på kanten af feltet centralt, hvorfra han tog et træk ind i feltet og sparkede bolden knastørt i mål til 2-2, selvom han var hårdt presset af Randers FC-forsvaret. Dermed kunne de to mandskaber lunte til pause ved stillingen 2-2 efter en livlig og målrig 1. halvleg.

2. halvleg var ikke nær så målrig. Vi skal faktisk helt frem til det 84. minut, før vi fik den femte scoring i kampen, men det var til gengæld en utrolig smuk en af slagsen. Efter fine Randers FC-kombinationer opad banen, helt nede fra eget målfelt, modtog 17-årige Filip Bundgaard Kristensen bolden cirka midt på banen, hvorfra han drev bolden fremefter mod mål. Med sit farlige antrit fik Filip hurtigt suget en fire/fem Silkeborg IF-spillere til sig, hvorefter han intelligent lagde bolden i dybden til en fremstormende Nikolaj Krogh, der meget sikkert sparkede bolden i kassen på sit første touch udenom en sagesløs Van Bladeren i Silkeborg-målet. Flot scoring af 16-årige Krogh, der normalt huserer på U17-ligaholdet, og Randers FC til 3-2, som også blev slutresultatet, hvorfor holdet kan rejse hjem til Kronjylland med sejr over Silkeborg IF for anden dag i træk.

- Det var en kamp meget i faser. Efter en god start, hvor vi kommer foran med to, ryger vi i Silkeborgs kunstgræsmaskine i et godt stykke af 1. halvleg, hvor de kører rundt med os og fortjent får udlignet, og hvor vi ikke rigtig kan komme til at gøre noget ved dem, fortæller assistenttræner Rasmus Bertelsen, der står i spidsen for reserveligaholdet.

-  Men så laver vi en god snak i pausen, og så skal jeg love for, at vi kommer ud med en fed energi og gejst i 2. halvleg. Det er ikke sådan, at det er fuldt fortjent, at det er os, der vinder, men den ligger og vipper i 2. halvleg. Den kunne ligeså godt vippe til vores fordel, og det gjorde den så også. Det var dejligt at se målet til 3-2, og den måde som Filip sætter det op på. Det var en fornøjelse, siger Rasmus Bertelsen.

Silkeborg IF - Randers FC 2-3 (2-2)
0-1 Mattias Andersson (2. min)
0-2 Tobias Klysner (8. min)
1-2 Søren Tengstedt (35. min)
2-2 Søren Tengstedt (42. min)
2-3 Nikolaj Krogh (84. min)