Praktisk information angående mandagens sæsonkortholderarrangement

Kasper Mailund Knudsen — 16.03.2022 12:23

I kan på mandag se frem til en hyggelig aften i selskab med Randers FC og mange andre fantastiske sæsonkortholdere. Her får I lidt praktiske informationer forud for arrangementet angående aftenens forløb.

Mandag d. 21. marts holder vi sæsonkort-arrangement i Thor Loungen på Cepheus Park Randers. Dørene åbner kl. 16:45 og adgang foregår via. VIP-indgangen (Foran Randers Frejas klubhus, adgang via. Viborgvej 92).

Der vil være spisning i Thor Loungen fra klokken 17-17:30, hvor aftenens menu består af en lækker stadionplatte og én øl/vand pr. pers. Efterfølgende vil der selvfølgelig være fordelagtige priser i baren.

 Efter spisning vil der være sportslige indslag og hygge, hvor bl.a. sportsdirektør Søren Pedersen kigger forbi. Nye spillere i truppen introduceres, besøg af trænerteamets Thomas Thomasberg og Rasmus Bertelsen og meget mere.

Kl. 20:00 slutter festlighederne og vi siger tak for i aften. 

OBS! Grundet den store tilgang af nye fantastiske sæsonkortholdere og interesse for arrangementet er det kun muligt at hente én billet pr. sæsonkort, og man kan derfor ikke invitere gæster med til arrangementet. Du skal altså fremvise et sæsonkort pr. billet du har hentet.

Kontakt os på [email protected] for annullering af billetter, hvis du har hentet flere end du har sæsonkort til.

Der kommer ekstraordinært mange mennesker, så vi håber I er klar på at hygge jer sammen med os. Vi glæder os til at se jer! 

Har du endnu ikke et sæsonkortabonnement, så kan du med fordel købe det på https://billet.randersfc.dk

- Så kan du komme med næste gang!