Getty Images

Jonas Dakir forlænger til 2023

Kristian Fredslund — 30.03.2022 14:59

Randers FC-målmand Jonas Dakir har forlænget kontrakten til sommeren 2023.

Randers FC har i Patrik Carlgren en sikker sidste skanse - og en klar førstemålmand. Men lige bag ham er klubbens egenudviklede Jonas Dakir, som netop har forlænget kontrakten med et år, så den gælder indtil sommeren 2023.

- Vi er utroligt glade for, at Jonas har forlænget med et år, for i ham har vi en rigtig dygtig målmand, som sikrer en sund konkurrence og sparring med vores øvrige målmandsteam, hvor Patrik Carlgren dog sidder ret sikkert på tjansen som førstemålmand. Med Jonas ved vi, at vi har en kompetent backup, som kender klubben ud og ind, og som er en integreret del af omklædningsrummet, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Dakir har kun vogtet målet i én betydningsfuld kamp i indeværende sæson, nemlig i pokalsejren over Fremad Amager tilbage i september. Alligevel ser han gode perspektiver i at fortsætte udviklingen i Randers FC, hvor han er en del af det målmandstrekløver med Patrik Carlgren og Alexander Nybo, som bliver trænet af målmandstræner Erik Boye.

- Jeg har det rigtigt godt i Randers FC og nyder at komme her hver eneste dag. Der er en helt unik kultur og et fantastisk sammenhold. Af en målmand er jeg stadig relativt ung, og jeg føler virkelig, at jeg lærer meget hver eneste dag sammen med de to andre. Vi har en god og sund konkurrence og gør hinanden bedre, og jeg står helt klar, hvis og når chancen byder sig, siger Jonas Dakir.

I Randers FC-trøjen er det i alt blevet til 15 kampe for Dakir, der deler spilletiden på Reserveliga-holdet med Alexander Nybo.

Fakta:
Jonas Dakir
Født: 18. april 1997
Højde: 191 cm
Har gået på Randers Realskole og har færdiggjort HTX på Tradium
Tidligere klubber: Viby IF, FC Midtjylland, Randers Freja
Personlig sponsor: Scanditek