Intersport Randers og Randers FC fortsætter et historisk samarbejde

Randers FC — 16.03.2022 13:24

Der er lavet en ny aftale mellem Randers FC og Intersport Randers, der dermed fortsætter som officiel merchandisepartner.

Lige siden Randers FC så dagens lys tilbage i 2003 har den lokale sportsforretning Intersport Randers været med som samarbejdspartner. Og det gode samarbejde fortsætter, da de to parter har underskrevet en ny 4-årig aftale og Intersport Randers dermed fortsat er diamantsponsor.

- Vi er utroligt glade for at fortsætte samarbejdet med Intersport Randers, som har været en loyal og god samarbejdspartner i mange år. Med den nye aftale er der også lagt en fremsynet plan, som udvikler på merchandise-sortimentet og sørger for et bedre digitalt setup, så vores fans kan få de produkter, som de efterspørger, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Hos Intersport Randers arbejder man i øjeblikket benhårdt på at kunne lancere en ny Randers FC-webshop, som skal sørge for at få produkterne endnu lettere ud over rampen til Randers FC-fansene, så der digitalt bliver et bedre alternativ til de to fysiske Randers FC-afdelinger i butikkerne i hhv. Brødregade og Randers Storcenter.

- Vi er en del af verdens største sportskæde og er stolte af, at vi har et så stærkt lokalt samarbejde med Randers FC, som det har været tilfældet i mange år. Vi er i gang med den nye webshop, som gerne skal betyde en endnu bedre kundeoplevelse for alle Randers FC-fans. Vi glæder os til at udvikle og styrke samarbejdet i den kommende tid, som byder på flere produktnyheder, siger Michael Thompson fra Intersport Randers.