Første reserveligakamp endte med knebent nederlag til OB

Kasper Mailund — 07.03.2022 16:06

Mandag eftermiddag spillede Randers FC sin første kamp i reserveligaen mod OB. En kamp som var en meget jævnbyrdig affære, men en tidlig scoring fra OB var desværre nok til at sikre fynboerne sejren.

Randers FC's reserver fik en skidt indledning på kampen, hvor holdet kom bagud efter få minutters spil. Her fik OB et gennembrud i højresiden og sendte en flad bold igennem feltet, som desværre røg ind på Jesper Lauridsens fod og videre på stolpen og endte efterfølgende for fødderne af Gustav Vinter som kunne prikke bolden i nettet til 1-0. Efter den dårlige start kom Randers FC bedre med i kampen, hvor der blev spillet god fodbold og der var flere chancer for at få bolden i nettet, men bolden udeblev og de randrusianske spillere måtte derfor gå til pause bagud med 0-1.

Den efterfølgende halvleg bød på flere chancer i begge ender, uden at nogle af holdene dog for alvor blev farlige. Der blev dermed heller ikke scoret yderligere i kampen, og kampen sluttede dermed 0-1 til fynboerne.

Assistenstræner Rasmus Bertelsen, der står i spidsen for reserveligaholdet, sagde efter kampen følgende:

- I første halvleg synes jeg, at vi byder dem fint op til dans, hvor vi spiller med en god energi og får skabt nogle fine chancer. Det var et fint match mod OB, hvor vi havde flere unge med, fortæller Rasmus Bertelsen.