Kristian Fredslund, Randers FC

Kristian Fredslund — 06.01.2022 13:01

Så har Randers FC-spillerne været været i aktion til årets første træning, som blev sat i gang torsdag formiddag kl. 10.30.

Fysisk træner Tobias Elstrup ledte tropperne igennem en god opvarmning, som blev fulgt op af træningsøvelser i to grupper ledt af henholdsvis Rasmus Bertelsen og Ralf Pedersen. Senere var der større pasningsøvelser og spil på mål, inden træningen blev afsluttet med en masse dejlige og hårde løb.
Patrik Carlgren var fraværende, da han har fået lov til at holde lidt længere ferie hjemme i Sverige, mens Issah Salou støder til i morgen. Tobias Klysner, Oliver Bundgaard, Filip Bundgaard og Stephen Odey har alle fået corona og var derfor ikke til stede. Alhaji Kamara er med Sierra Leone til de afrikanske mesterskaber, mens Marvin Egho skal genoptræne efter en operation.

Joel Kabongo trænede for sig selv indendøre, mens prøvespilleren Prince Kwabena Adu var på banen med resten af holdet. Der var altså ingen nye ansigter - med mindre man kan tælle en nyklippet Nicolai Brock Madsen med. Den bomstærke angriber har haft saksen fremme og hestehalen har måttet lade livet i juleferien.

Det blev flittigt kommenteret med masser af glimt i øjnene fra holdkammeraterne, og der var i det hele taget masser af smil fra Randers FC-spillerne, der så ud til at nyde at være tilbage på "græs" igen.