Så er vi i gang: 3-0-sejr i træningskampen mod Hobro

Kristian Fredslund — 14.01.2022 14:28

Det blev til en Randers FC-sejr på 3-0 over Hobro i årets første træningskamp.

Fredag middag skulle Randers FC-spillerne for første gang i kamp i 2022, og her leverede spillerne en flot præstation mod 1. divisionsholdet fra Hobro IK. Det blev nemlig til en 3-0-sejr på mål scoret inden for kampens første 20 minutter af henholdsvis Filip Bundgaard, Tosin Kehinde og Simon Graves.

Der var vel lige præcis spillet et minut af kampen, da Filip Bundgaard med et flot langskud bragte Randers FC foran. Det 17-årige talent startede på toppen sammen med prøvespilleren Prince Kwabena Adu, og han startede altså 2022 med et brag.

Randers FC var fuldstændigt dominerende fra kampens start, og efter 13 minutter vist Tosin Kehinde, hvorfor han er en af de helt store profiler i Randers FC og 3F Superligaen, da han gled af på en modspiller og trak ind i banen, inden han med venstrefoden curlede bolden over mod fjerneste stolpe til 2-0.

Efter 18 minutters spil blev det også til 3-0, da Simon Graves kom på tavlen. Efter et hjørnespark opsnappede Filip Bundgaard bolden og spillede bande med Tosin Kehinde, inden han slog et indlæg ind til forreste stolpe. Her ramte Jesper Lauridsen bolden, så den røg hen til Simon Graves, der kunne sparke bolden det sidste korte stykke over stregen.

Det var ikke meget, man så til Hobro på Randers FC's banehalvdel eller bolden generelt, og når der var optræk til noget, så lukkede forsvaret godt af.

Prince Kwabena Adu gjorde sig bemærket med et par gode dybdeløb i løbet af 1. halvleg og med et hovedstød efter 25 minutters spil, der desværre endte i sidenettet.

Pausen blev brugt til at skifte det meste af holdet. Kun målmand Jonas Dakir og rutinerede Björn Kopplin fortsatte fra anden halvlegs start.

Randers FC sad stadig solidt på spillet, men uden at være lige så dominerende som i første halvleg. Der var dog flere gode muligheder for at øge føringen. Inden for det første kvarter var Vito Hammershøy-Mistrati og Stephen Odey tæt på, men uden at komme på tavlen.

Efter en times spil orkestrerede Vito et fremragende angreb med førstegangsberøringer, der sad lige i skabet. Han fik også selv muligheden for at afslutte med bravour, men fik banket bolden over mål. Det havde ellers været et verdensklasse-mål.

Minuttet efter bragede Jakob Ankersen bolden på overliggeren med et hovedstødsforsøg efter et lækkert indlæg fra Issah Salou.

I kampens slutfase havde 16-årige Alexander Simmelhack, der er topscorer i U17-ligaen, en god mulighed for at score, da han tørrede en Hobro-forsvarer og kom til afslutning. Desværre fik Hobro-keeperen reddet til hjørnespark.

Kort tid efter var Nicolai Brock-Madsen tæt på, da han modtog en høj bold fra Vito Hammershøy-Mistrati, som han med brystet lagde til rette for sig selv. Desværre overplacerede han den efterfølgende flugter.

Det endte altså med en 3-0-sejr i årets første træningskamp.
Nu er vi i gang - og næste opgave er på fredag den 21. januar mod AC Horsens.