Smalt nederlag til Brøndby i årets sidste Superligakamp

Martin Albrechtsen — 28.11.2021 18:59

Efter torsdagens fantastiske sejr over de rumænske mestre fra CFR Cluj i Conference League, skulle Randers FC forsøge at bygge videre på det ude mod de danske mestre fra Brøndby IF i søndagens 3F Superligakamp.

Søndag eftermiddag mødtes to formstærke mandskaber i 3F Superligaens 17. runde på Brøndby Stadion. Brøndby IF havde før dagens kamp mod Randers FC vundet deres seneste 5 Superligakampe i træk.

Og det var da også hjemmeholdet, som startede opgøret bedst og satte sig på spillet fra kampens indledning. Efter 27 minutters spil bragte Brøndby sig også foran, da Superligaens topscorer Mikael Uhre fulgte op på en returbold, efter et langskud fra distancen som Patrik Carlgren fik skubbet på stolpen, og på den efterfølgende returbold kunne Uhre nemt score i et tomt mål.

Randers FC skabte ikke mange chancer i 1. halvleg, men kort før pause var kronjyderne centimeter fra at udligne, da Erik Marxen steg til vejrs og headede bolden kraftfuldt på overliggeren efter et indadskruet hjørnespark fra højre. Bolden prallede af på overliggeren og gik herefter over mål, hvorfor Randers FC kunne gå til pause bagude med et enkelt mål.

I 2. halvleg kom Randers FC generelt bedre med i kampen. Kronjyderne formåede at skubbe spillet højere op på Brøndbys banehalvdel og pressede hjemmeholdet langt bedre end i 1. halvleg. Det virkede også til, at indskiftningerne af bl.a. profilerne Alhaji Kamara og Vito Hammershøy-Mistrati satte skub i det offensive. Randrusianerne kreerede i hvert fald en hel del chancer i 2. Halvleg. Chancer som Thomasbergs tropper plejer at score på. Tosin Kehinde og Stephen Odey noterede sig for de største chancer i 2. halvleg, men meget symptomatisk for dagens kamp kom der altid en Brøndby spiller på tværs og blokerede de kronjyske afslutninger på irriterende vis. Hvis det ikke var Brøndby-målmand Mads Hermansen, der kom i vejen, så var det en Brøndby markspiller. 8 minutter inde i overtiden fik Tosin Kehinde alletiders mulighed for at udligne, da han fik en fri skudmulighed i feltet, men også her kom der en Brøndby-spiller i vejen.

Derfor sluttede årets sidste 3F Superligakamp, for Randers FC’s vedkommende, med et smalt nederlag på 1-0 til Brøndby IF. Randers FC kunne og skulle måske også have haft mere med fra Vestegnen i dagens kamp. Sådan skulle det desværre ikke gå, men det ændrer ikke ved, at Randers FC har haft et flot efterår i alle tre turneringer.

Vito Hammershøy-Mistrati rundede i øvrigt en milepæl i dagens kamp, da han spillede sin kamp nummer 100 for Randers FC. Det markerer vi næste søndag kl. 18.00 på Cepheus Park Randers, når vi spiller den første af to kvartfinaler i Sydbank Pokalen mod OB. Det er årets sidste hjemmekamp, og der er gratis adgang. Så kom på stadion og vær med til at hylde Vito og støtte holdet i den første pokalkvartfinale.