Vi er klar med COMEBACK-kampen!

Kristian Fredslund — 30.06.2021 10:03

Det bliver hjemmekampen mod F.C. København i Runde 8, som bliver til COMEBACK-kampen, hvor Cepheus Park Randers danner ramme om en stor genåbningsfest.

Vi er klar med COMEBACK-kampen!

Det bliver hjemmekampen mod F.C. København i Runde 8, som bliver til COMEBACK-kampen, hvor Cepheus Park Randers danner ramme om en stor genåbningsfest.

Vi glæder os voldsomt meget til, at der ikke længere er tilskuerrestriktioner, og vi igen kan åbne Cepheus Park Randers op til fodboldkamp. 

Det skal vi ikke længere til COMEBACK-kampen, som vi har annonceret for i et stykke tid, og hvor vi allerede har solgt godt med billetter til. Nu er vi så også klar til at fortælle, at det bliver kampen i 3F Superligaens 8. spillerunde mod F. C. København, som vi inviterer til.

Kampen spilles i weekenden 10. til 13. september, og vi regner med, at datoen bliver søndag den 12. september, men programmet for den runde er endnu ikke fastlagt.

Køb din billet for bare 50 kroner, som vi bruger til at lave den største comeback-fest i Randers FC’s historie! 

Der vil være fest på Amfi-området før kampen med musik og en masse sjove tiltag. Derudover vil der være en 5-a-side-opvisningskamp mellem to legende-pokalfinalehold fra hhv. 2006 og 2013. Søren Pedersen er anfører på ’06-holdet, mens Jonas Kamper har styr på 2013-tropperne.

Flere legendariske Randers FC-skikkelser får ”comeback”. Blandt andet har Colin Todd og Ove Christensen allerede meldt deres ankomst. Vi har flere ting i kakkelovnen, og du kan løbende følgende med på vores platforme.

Vi glæder os til en festlig dag på Cepheus Park Randers – og håber på at se en masse glade mennesker på stadion!

NB. Sæsonkort og sponsorbilletter mv. er selvfølgelig gældende til kampen. Vær opmærksom på, at har du købt sæsonkort efter den 1. juni 2021, er du ikke garanteret din plads til COMEBACK-kampen, men kan i stedet trække en billet til en unummereret siddeplads til kampen.

Vi tager forbehold for, at der stadig kan ske ændringer.